TOP
Teinturerie de la Senne

Teinturerie de la Senne Een ambachtelijke en luxe stomerij die voor uw stoffen zorgt

Website contact  Send message
In de schaduw van de gloednieuwe pijl van Sint Bonifatius, zorgt Teinturerie de la Senne voor uw meest waardevolle stoffen. Modestoffen en meubelstoffen, niets kan eraan weerstaan...

Teinturerie de la Senne

In het begin van de vorige eeuw werd het kabbelen van de Seine nog verstoord door Brusselaars die er hun kleren kwamen wassen. Intussen heeft Teinturerie de la Senne er de fakkel overgenomen. Sinds 1928 heeft dit familiebedrijf er zijn vakmanschap ontwikkeld. Vandaag bevestigt Teinturerie de la Senne zich terecht als kwalitatieve droogkuis in de bovenstad en als alomtegenwoordige ambachtelijke ververij.
 

Ambacht

Voor uw stoffen, leer of daim... Voor kleding, avondkleding, tapijten, (over)gordijnen... Voor uw schoenen en handtassen... Er is maar één adres om ze te laten reinigen volgens de regels van de kunst en met respect voor het materiaal: Teinturerie de la Senne.
 

Luxe

De grootste modehuizen wenden zich tot Teinturerie de la Senne voor het onderhoud van hun dierbaarste stoffen. Of het nu Degand, Natan, Delvaux, Dior of Versace is: ze komen allemaal langs bij dit familiehuis. En als ook het Koninklijk Paleis het team van mijnheer Smits vertrouwt, waarom u dan niet?
 

En zoals de top meestal gepaard gaat met service, stelt het team van Teinturerie de la Senne u voor om vanaf drie stuks gratis te komen ophalen en leveren aan huis. En als u liever langskomt in de Gewijde-Boomstraat : het magazijn ontvangt u van maandag tot vrijdag vanaf 7.30u tot 18u.