TOP
The Restaurant by Pierre Balthazar

The Restaurant by Pierre Balthazar Gehuisvest in een prachtige en glamoureuze omgeving van de Louizawijk

Website contact  Send message
Na de naamsverandering in The Hotel in 2011, heeft het oude Hilton op de Waterloolaan zich ook weten te bevestigen als hoogstaand gastronomisch restaurant: The Restaurant by Pierre Balthazar. Laat je verleiden door het innovatieve concept van The Restaurant by Pierre Balthazar, een samengaan van de Franse, Spaanse en Thaise keuken.

De ontmoeting van 4 gerenommeerde chefs

The Restaurant by Pierre Balthazar, dat is in eerste instantie een heel origineel gastronomisch concept. Hier vind je geen traditionele kaart maar een declinatie van 9 producten, die evolueert in functie van de seizoenen en die je kan eten op Franse, Spaanse of Thaise wijze. Pierre Balthazar, een grote Belgische chef die ervaring opdeed bij Sea Grill vooraleer de keuken van de Europese Unie te leiden, is in The Restaurant by Pierre Balthazar omgeven door 3 gerenommeerde en creatieve collega's: Macarena de Castro van Jardin* in Alcùdia, Michaël Fulci, chef van Terraillers* in Biot-Cannes en Oth Sombath van het Thaise restaurant Aux Trois Nagas in Parijs.

Voor The Restaurant by Pierre Balthazar stelt elk een interpretatie van de 9 producten voor. Het zijn juweeltjes op je bord. Naargelang de noden van de dag is de Sint-Jakobsschelp rauw of gebakken, vergezeld van een smaakvolle citrusbouillon of een perfect gearomatiseerde bloemkoolpuree.

The Restaurant by Pierre Balthazar, een klassevolle en lichte sfeer

Dankzij de zwart-wit inrichting van The Restaurant by Pierre Balthazar, de grote bar en het design meubilair, is de sfeer er tegelijk chic en ontspannen. Maar waar we het meest van houden bij The Restaurant, is de grote glaspartij die een prachtig uitzicht biedt op het Egmontpark: een groen en rustgevend uitzicht in de nabijheid van de commerciële, geanimeerde straten van de Louizawijk, dat is op en top luxe.

Of je nu gaat voor een lunch (aan 33€ of 27€ exclusief wijnen) of een volledig menu, je gastronomische wandeling bij The Restaurant by Pierre Balthazar zal je niet ontgoochelen.