TOP
Tentazioni

Tentazioni Het delen van de Baskische gastronomie om de smaakpapillen te verrassen

Website contact  Send message
Bij Wine Tales gaat het vooral om delen! Ontdek de Baskische gastronomie met de pintxos en de prachtige selectie wijnen van over de hele wereld

Pintxo is de specialiteit van de bars in het Spaanse Baskenland. Het is oorspronkelijk een sneetje brood waarop je een portie eten legt. De algemene benaming voor die maaltijd in Spanje is: tapas.

 

Op Wine Tales, Place de Londres 13, vindt u de gezelligheid van het Baskenland slechts 2 blokken verwijderd van de Europese instellingen. Voor de lunch tussen twee vergaderingen of voor het werk achteraf, ga daarheen en ontspan gewoon voor een tijdje. Twee dingen die er het meest toe doen voor het restaurant: de luxe wijn geproduceerd in respect voor het terroir en de Baskische gastronomie die menselijke relaties stimuleert door pintxos en tapas te delen.

 

Wine Tales is de perfecte plek om te proeven en lekker eten te delen met vrienden, familie of collega's. U kunt bijvoorbeeld pintxos proeven met vis, ansjovis, tortilla, hamkroketten ... Er zijn ook vegetarische en veganistische pintxos.

 

Van maandag tot vrijdag bieden ze verschillende lunches:

- Menu van de dag slechts 16€ (voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht of dessert en water)

- Special van de dag slechts 12€

- Planchas van tapas à 7,50€ of 9,50€

- Menu Gastrotapas à la carte

Ze bieden ook groepsmenu's vanaf 30€ per persoon.

 

Pintxos Pote

Op woensdagnacht mag je de "Pintxo Pote" niet missen! Vanaf 18.00 uur verwelkomt het team van Wine Tales u en nodigt u uit om een ​​pintxo en een "pote" te proeven, wat wijn of bier in Basque betekent. Voor 4€, wijn of bier proeven en probeer een van de pintxos in de Wine Tales-bar en voor 5€ een bier en een pintxo. Als de zon schijnt, kunt u genieten van uw avond op het terras van Wine Tales. Een echt zomerplezier in Brussel! 

 

Uw evenementen bij Wine Tales

Bij Wine Tales, kunt u de locatie privatiseren voor uw evenement. Het restaurant kan grote groepen van 86 zitplaatsen en 150 mensen staan verwelkomen.

 

Voor het zittende dinermenu varieert de prijs van 30€ tot 50€ per persoon. De degustatiemenu's van GastroTapas (tapas, groep drankjes en buffet) zijn 40€ of 50€.

Neem voor een bedrijfsdiner of een verjaardagsfeestje gerust contact op met het Wine Tales-team. Zij geven u graag alle informatie die u nodig hebt.