TOP
Winner's

Winner's Groepslessen, ontspanningspauze, sportcentrum: alles bij Winner's

Website contact  Send message
Winner's is een Brussels sportcentrum met een scala aan ruimtes en activiteiten zoals yoga, spinning en klimmen.

Winner's, sport voor klein en groot

Kom, om te genieten van fysieke activiteiten in een aangenaam kader, profiteren van de familiale en sympathieke sfeer van Winner’s. Dit ultra uitgeruste sportcentrum dat 25 jaar geleden gebouwd werd, stelt een moderne infrastructuur van meer dan 2000m2 ter beschikking, evenals een dynamisch, beschikbaar en competent personeel.

 

Luc Pelligrini leidt dit uitzonderlijke centrum, ideaal gelegen vlak bij de Europese Gemeenschap. Groepslessen, sportruimtes en verschillende cursussen zijn toegankelijk voor klein en groot.

 

Squash, fitness en klimmen

Het centrum bevat verschillende vloerbekledingen, specifiek voor klimmen, squash en fitness en heel wat cardio- en krachttoestellen. Sportievelingen van elk niveau worden omkaderd of getraind door gekwalificeerd personeel zoals kinesitherapeuten en sportcoaches.

 

Aerobics en spinning

Winner’s biedt een uitgebreid aanbod groepslessen aan. Klassieke aerobics, cardio, stretching en zelfs spinning in een leuke sfeer: er is voor elk wat wils.

 

Sauna en solarium

Voor ontspanning en schoonheid zijn er voor de leden ook gratis twee professionele zonnebanken en een aangename sauna.

 

Voor de kinderen

Ook de allerjongsten worden niet vergeten bij Winner’s: het centrum organiseert tal van sportieve activiteiten voor kinderen vanaf drie jaar. Van funk tot babybasket, heel wat lessen die ook toegankelijk zijn als stage tijdens de schoolvakanties!