1897 Union 1897, het nieuwe bier van de Union Saint-Gilloise:

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 01 feb. 2022, 00:00 (Bijwerken: 01 feb. 2022, 13:19)
1897, het nieuwe bier van de Union Saint-Gilloise:
Na haar opgang naar de hoogste afdeling van het Belgisch voetbalkampioenschap heeft Union Saint-Gilloise het Belgische publiek opnieuw verrast door een bier in haar clubkleuren te ontwikkelen en op de markt te brengen. 

Bierontwikkeling 1897 door de Union Saint-Gilloise.

1897, het nieuwe bier van Union Saint-Gilloise:

 

 

Wie dit weekend de Jupiler Pro League heeft gevolgd, heeft wellicht de Brusselse derby tussen Union Saint-Gilloise en Sporting Anderlecht gezien. Het was een spannende wedstrijd vanaf het begin, toen Union in de elfde minuut de score opende met een schot van de Deense international Casper Nielsen. Anderlecht probeerde terug in de wedstrijd te komen, want het had meer balbezit en creëerde meer kansen dan de tegenstander, maar het was niet genoeg. Union behield hun voorsprong door op hun verdediging te vertrouwen. De eindstand was 1-0 voor Union Saint-Gilloise. De Saint-Gillois willen echter niet alleen tevreden zijn met het succes op sportief gebied, het bewijs hiervan is dat zij zojuist een nieuw bier hebben uitgebracht met de naam "1897". Een bier dat drie granen combineert, namelijk gerst, tarwe en haver. Dit alles om u een lichtzoete smaak te geven met een fris bittertje wanneer u het drinkt. Deze drank is ontwikkeld in samenwerking met En Stoemeling, een brouwerij die is ontstaan in de wijk Marolles en nu is gevestigd in de buurt van Tour et Taxis. Het is 100% Brussels, dus in de eerste plaats gericht op supporters van het geel-blauwe team, maar het kan ook geproefd worden door drankspecialisten of nieuwsgierigen, want het werd ontwikkeld door een echte brouwerij, dus de kwaliteit is er en het richt zich tot iedereen. U kunt de 1987 Union kopen in het Clubhuis van het stadion van de ploeg. Voor de prijs ervan moet u 53,50 euro betalen voor een kuipje tegen 49 euro voor hetzelfde kuipje als u abonnee bent van het team. Het pakket van 12 flessen kost 32 euro, tegen 30 euro voor seizoenkaarthouders. Loyale Unionisten zullen minder betalen, zoals u ziet, omdat de club hen wil belonen voor hun loyaliteit. Tenslotte, als u gewoon een fles bier wilt kopen om met mate te drinken, moet u het bescheiden bedrag van 2 € 75 betalen. Als u niet in het stadion bent, kunt u het drankje toch bestellen op de website van En Stoemelings.

 

 

Dus waar wacht je nog op om dit winnaarsbier in handen te krijgen?

Wij hopen dat u er veel plezier aan beleeft bij toekomstige wedstrijden van Union, die u met veel enthousiasme zult volgen om de club in onze mooie stad Brussel te steunen, of tijdens momenten van ontspanning.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]