Restau "Au Stekerlapatte" "Au Stekerlapatte", een Brussels restaurant dat die naam waardig is!

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 07 feb. 2022, 00:00 (Bijwerken: 29 sep. 2022, 16:58)
"Au Stekerlapatte", een Brussels restaurant dat die naam waardig is!
Als u op zoek bent naar een nieuw kwaliteitsrestaurant in Brussel waar u onze specialiteiten kunt proeven, dan bestaat dat restaurant "Au Stekerlapatte". 

Op zoek naar een kwaliteitsrestaurant in Brussel.

Koken is een prachtige kunst die iedereen aanspreekt, wie droomt er niet van om te genieten van een hartig kwaliteitsgerecht om zichzelf te plezieren. Maar de kunst van het koken is niet alleen een genoegen, we moeten ook gezond en gevarieerd eten om gezond te blijven. Het is een fysiologische behoefte die ons in leven houdt. Daarom is voedsel zo belangrijk en is het van belang voor iedereen op aarde. 

 


Hulp aan de Brusselse horécasector


Au Stekerlapatte' is gelegen in de Marollenwijk en biedt een verscheidenheid aan menu's typisch voor ons mooie Brussel. Zoals we weten, hebben de restaurants het erg moeilijk gehad met de gezondheidscrisis die we doormaken, sommige zijn zelfs failliet gegaan. Dit zou de wederzijdse hulp en broederschap tonen die onze inwoners kunnen brengen door zich aaneen te sluiten. Bovendien is eten in een culinair etablissement een risicoloze bezigheid, omdat het binnen kan regenen zoveel u wilt, kunt u rustig binnen dineren in een warme en comfortabele sfeer. Of u nu met het gezin bent, met z'n tweeën of alleen, elke configuratie is mogelijk met het restaurant, waardoor het een gemakkelijke activiteit is om te doen en binnen ieders bereik ligt. 

 

 

Wat staat er op het menu? 


Laten we het eens hebben over de Brusselse keuken, die tot de meest vernieuwende en originele van ons land behoort. Stoemp, witloofrolletjes, paling in groene Bloempanch of Kip-kap, fijnproevers zullen tevreden zijn om al deze specialiteiten te proeven die de smaakpapillen zullen verbazen. Als u een stevige maaltijd wilt en dit met verfijnde gerechten, moet u naar "Au Stekerlapatte" gaan.

Op het menu kunt u bijvoorbeeld bestellen:

Als een koude starter: 


carpaccio van rundvlees met parmezaanschilfers,

zelfgemaakte terrine,

tomaten met grijze garnalen...

Als een heet voorgerecht: 
kroketten met Orval kaas, 

scampis met knoflook, 

slakken à la Bourguignonne...

 

Voor salades: 

hete geitenkaas, 

gemengd,

groenten en tofu met rijst...


Voor de vis:

mosselen in het seizoen,

kabeljauwrug met Ostendaise saus,

zalm met honing en limoen...

 

Voor vlees: 

gebraden knokkel ham met mosterd,

biefstuk, 

mijter met gekonfijte sjalotten, 

entrecote, 

rib op het bot...

 

In specialiteiten zul je hebben: 

gehaktballetjes met tomatensaus, 

geroosterde varkenspoot, huisgemaakte tartaarsaus, 

boerenworst, stoemp van de dag

steker burger met Maredsous saus

Konijnenbout met Kriek Boon. 

Dessert: 


Belgisch kaasplateau, 

speculaas cup, 

speculaas mousse, 

Kriek sorbet.


Voor de drankjes heeft u alle mogelijke keuzes, softs, huiswijnen, aperitieven, trappisten- of brouwerijbieren, gin, whisky, rum, brandy, cognac, calvados of zelfs koffie. We waarschuwen je dat alles er is. Bovendien is de keuze enorm, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit meer dan dertig wijnen en bieren.

 


Een magische sfeer


De decoraties zijn weelderig en gevarieerd, aan de muur opgeplakte affiches die lijken op die van de bioscopen, schilderijen van kunstenaars, het interieur heeft veel weg van een schitterend hotel. Een andere parameter die u zal overtuigen is dat deze brasserie een beoordeling heeft van 4,5 op 5 op een gemiddelde van 500 beoordelingen. Deze beoordelingen zijn volledig betrouwbaar, want ze zijn afkomstig van klanten die hun tafel in dit restaurant hebben gereserveerd, dus er is geen ruimte voor valse opmerkingen. Dit is een waar bewijs van de hoge kwaliteit van het eten dat in dit restaurant wordt aangeboden. Veel klanten vinden ook dat de obers vriendelijk zijn, de sfeer rustiek en atypisch, het eten perfect, en de prijs-kwaliteitverhouding meer dan correct. U zult zich hier thuis voelen en u zult uw portemonnee niet hoeven te legen om uw maag te vullen. 

 

 

We hoeven u niets meer te vertellen, u bent al overtuigd door "Au Stekerlapatte". 

 

 

We sluiten dit artikel af met twee woorden: Smakelijk eten! 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]