Bike experience 2014

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 jan. 2012, 00:00 (Bijwerken: 20 mei 2016, 08:36)
Bike experience 2014
Verenigingen uit te nodigen fietsers aan automobilisten Brusselse vrijwilligers om de fiets te testen voor hun dagelijks pendelen tussen huis en werk en / of school voor hun kinderen, tussen 5 en 16 mei 2014.

De Bike Experience : reis met fiets

Sinds 2012 is de Bike Experience gericht op automobilisten die in Brussel zijn voor korte afstanden ... Ze worden aangemoedigd om de fiets te nemen en hun auto thuis te laten gedurende twee weken aan het begin, waar zij ontvangen theoretische en praktische opleiding en coaching voor 3 dagen ('s morgens en' s avonds), een doorgewinterde fietser op hun eerste reizen thuis en werk.

Ondersteuning optimaal voor de eerste Pedaalslagen

Een automobilist die wil krijgen op een fiets in Brussel is niet erg geruststellend en veel vragen! De coach zal hem antwoord direct en persoonlijk , of over de veiligheid, de uitrusting, de inspanningen leveren. Het zal hem tonen de "rolmodel" en hen in staat om de fiets te nemen voor een dag ... en voor altijd. 'Toekomstige fietsers' Kandidaten inschrijven op www.bikeexperience.be vanaf 31 maart 2014. Dus als je weet ...

Op zoek naar fietsers gemaakt

Ter begeleiding van deze 250 fietsers gras, een groep van ervaren fietsers wordt gevormd. De oproep staat open voor alle leden van fietsen verenigingen in Brussel alsmede eventuele fietser die vrijwilliger zal voelen om actief deel te nemen in actieve mobiliteit en respect voor de vi (ll) e. Elke begeleider krijgt een "opleiding coach 2 uur door personeel van de verenigingen. Het comite vergadert voor de eerste keer zijn kandidaat voor de twee dagen van de lancering. Hij zal toezien op zijn "biker" tijdens de eerste 3 dagen van het experiment op haar weg naar huis van het werk. Hij ontvangt een cadeau alsook de enige echte coachkit. Dus, iemand? Registraties 'coaches' naar Bike Experience kunnen zich aanmelden de site www.bikeexperience.be/

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]