Brusselicious 2012, het jaar van de gastronomie in Brussel

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 jan. 2012, 00:00 (Bijwerken: 21 dec. 2012, 09:01)
Brusselicious 2012, het jaar van de gastronomie in Brussel
Een heel jaar en zelfs langer om alle genoegens te (her)ontdekken die de Europese hoofdstad fijnproevers te bieden heeft. Evenementen, demo's door grote chefs, eetgelegenheden om niet te missen... Brusselicious 2012 is het jaar van de gastronomie in Brussel.

Brusselicious, een gekke en smaakmakende naam dat onmiddellijk kleur bekent: de Brusselse gastronomie is overheerlijk en onweerstaanbaar, om in te bijten dus. Brusselicious zal alle elementen van de fijnproeverskunst in Brussel belichten.

In de kijker: producten en producenten, talenten en creativiteit, eetgelegenheden en beroepen. Op de voorgrond: traditionele recepten, caricoli, de chocolade craquant, groenten uit de vergeethoek, ontelbare biersoorten en andere specialiteiten. Maar ook de grote chefs die de klassiekers van onze keuken herzien met een eigen visie, wat kan leiden tot onvermoede smaken.

Op de markt en in de sterrenrestaurants, op de hoek van de straat en in de parken, op bijzonder locaties en in de bistro's: de fijnproeverskunst is overal aanwezig!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]