BrusselsLife ingeschreven bij Spotify

Geschreven door Olivia Regout - 12 feb. 2012, 00:00 (Bijwerken: 09 apr. 2018, 13:51)
BrusselsLife ingeschreven bij Spotify
Streaming van muziek, zegt het u iets? Indien ja, dan heeft u waarschijnlijk al een premiumaccount bij Spotify en lijkt ons artikel overbodig voor u. Indien niet, lees dan dit artikel, u krijgt tips om online meer dan 10 miljoen titels te beluisteren en gesprekken te volgen waarvan u anders niets zou begrijpen.

Tijdens onze uitjes op Facebook, hebben we onze vrienden verrast door te luisteren naar muziek via Spotify: René luistert naar 'L.O.V.E.' van Helmut Lotti op Spotify. Marie-France luistert naar 'La quiero a morir' van Shakira op Spotify... We hebben ons laten meeslepen door onze nieuwsgierigheid en we hebben ons geregistreerd bij Spotify.

Spotify voor dummies

Spotify is een dienst om online muziek te beluisteren. U heeft niet meer nodig dan een computer, goede boxen en een internetverbinding om te kunnen genieten van meer dan 10 miljoen liedjes! En opgelet, er is voor ieder wat wils: van de laatste cd van Madonna tot de eerste hit van Demis Roussos! Hoe eraan beginnen? Het volstaat een account aan te maken, enkele gegevens in te geven en de Spotify toepassing te downloaden op uw computer. Gedaan? Nu moet u enkel nog uw lievelingsliedjes zoeken en uw gepersonaliseerde playlist samenstellen.

Spotify op Facebook

Spotify behoort tot Facebook. U kunt dus van via uw Facebookaccount genieten van het online muziekplatform. Wat verandert dat voor u en uw webvrienden? U leert de muzikale voorkeuren van uw vrienden kennen: de top van de nummers die ze het vaakst beluisteren. U kunt de muziekkeuze van René becommentariëren: 'Helmut Lotti, ik hou er ook van!' Of van Marie-France: 'Shakira, zo mooi... Ik krijg er kippenvel van ;-)'. Kortom, u interageert en ontdekt nieuwe dingen.

Gratis of betalend

Het online beluisteren van muziek is gratis, op voorwaarde dat u aanvaardt dat het een reclame ondersteunde service is. Als u tussen twee liedjes niet naar reclame wil luisteren, kunt u mits maandelijkse betaling van een kleine som volop van uw lievelingsmuziek genieten. Er zijn verschillende pakketten: Premium of Unlimited in functie van de mate waarin u Spotify gebruikt. Olivia Regout

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]