Cowboy: de Belgische start-up achter de aangesloten elektrische fiets

Geschreven door Kaya Josse - 24 apr. 2018, 11:29 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:55)
Cowboy: de Belgische start-up achter de aangesloten elektrische fiets
Na Djump en Take Eat Easy creëren hun mede-oprichters Cowboy en gaan ze nu naar de markt voor aangesloten elektrische fietsen.

Een aangesloten elektrische fiets met veel voordelen
Cowboy, opgericht in januari 2017, is de nieuwe Belgische start-up die ernaar streeft een verbonden en geavanceerde elektrische fiets te verspreiden tegen de laagst mogelijke prijs, door heel België. Op de Cowboy-website wordt de fiets verkocht voor een prijs van 1.790,00 €. Cowboy-medeoprichters Adrien Roose, Karim Slaoui en Tanguy Goretti willen ook een publiek aantrekken dat de elektrische fiets niet gebruikt als onderdeel van de reis naar de stad.
 

Wie zegt connected bike, zegt ook mobiele applicatie! De applicatie Cowboy biedt de gebruiker toegang tot verschillende functies: veilig in- en uitschakelen van de fiets, een dashboard met informatie over snelheid en afstand en de mogelijkheid om de geschiedenis van trips. Op de lange termijn zal de applicatie worden uitgerust met navigatie en GPS-tracking.


Hoe werkt de fiets?
Het belangrijkste kenmerk van de fiets en aanpassen aan de snelheid van de gebruiker en assistentie bieden tijdens het starten, accelereren of klimmen. De fiets heeft ook een batterij die binnen 2,5 uur wordt opgeladen en waarvan de autonomie het mogelijk maakt om een ​​afstand van maximaal 50 km af te leggen. Met een totaalgewicht van 16 kg is de aangesloten elektrische fiets van Cowboy een van de lichtste op dit moment en daarom gemakkelijk te vervoeren. Eindelijk, wanneer het donker is, garanderen geïntegreerde koplampen de veiligheid van de gebruiker.
 

Communicatiestrategie
Na het winnen van twee prijzen, waaronder een op de beroemde Eurobike, hoopt het start-up met hoge ambities nieuwe prijzen te ontvangen. Het vertrouwt ook op mond-tot-mondreclame om zijn reputatie te vestigen.


De aangesloten elektrische fiets interesseert u? Vanaf 5 mei, van 8:00 tot 20:00 op weekdagen, heb je de mogelijkheid om het te testen! Alle informatie staat op de website van de start-up! Het is misschien het ideale alternatief voor uw auto voor uw volgende uitstapjes in de hoofdstad!

Bronnen: BX1 & Cowboy

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]