Brussels Vintage Markt De Brussels Vintage Market om iets te vinden dat die naam waardig is.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:07)
De Brussels Vintage Market om iets te vinden dat die naam waardig is.
De Brussels Vintage Market is meer dan zomaar een markt, het is de grootste in Brussel. 

Verklaar de omvang van de Brussels Vintage Market.

Als u uw garderobe wilt uitbreiden of retro-objecten wilt kopen, moet u weten dat u op de Brussels Vintage Market van alles kunt kopen, zoals kleding, accessoires, juwelen, vinyl, kleine meubels, speelgoed en zelfs decoratie. Zowel vintage als tweedehands worden aangeboden. 

 


De plaats om te zijn


De Brussels Vintage Market, gelegen aan de Kroonlaan op nummer 227 in Elsene, is een open markt waar verschillende evenementen rond tweedehands kleding worden georganiseerd. Deze markt is overdekt, wat een groot voordeel is, want je kunt er ongeacht het weer naartoe. Maar hoe is deze markt tot stand gekomen? Het antwoord is een idee van drie vrienden die zich lieten inspireren door de Londense wijk Bricklane en een underground tintje naar Brussel brachten. We gaan al 12 jaar naar deze kringloopwinkel. Hier zijn nog enkele cijfers die indruk op u zullen maken: sinds de oprichting zijn er 147 edities georganiseerd, terwijl deze markt wordt gevolgd door 69 000 abonnees op sociale netwerken. Deze kringloopwinkel heeft een sterke reputatie, omdat hij bestaat uit kwaliteit en diversiteit. 

 

 

De kringloopwinkel die je meeneemt over de hele wereld


Eten is er ook ter plaatse met vele kraampjes die u gerechten uit de hele wereld aanbieden om u te laten reizen zonder ons vlakke land te verlaten. Je hoeft de markt niet te verlaten om eten te halen, wat wil je nog meer ?

 


Onderhandelen als nooit tevoren


Op de markt kunt u afdingen om een voorwerp te kopen waar uw oog op is gevallen, maar dat u misschien duurder vindt dan de werkelijke waarde. De verkopers zullen naar uw behoeften luisteren en u de eerlijkst mogelijke prijs bieden. 

 

 

Als sfeer rijmt op een grote A

Deze markt draait ook om sfeer, want er worden concerten en muziek gespeeld om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. 

 

Een markt die aan ecologie denkt 


Een andere parameter die laat zien dat deze kringloopwinkel betrokken is bij ecologie, heeft deze waarden: de circulaire economie en langzame consumptie. Het hoofddoel van de Brussels Vintage Market is dus om u minder maar beter te laten consumeren door een ecologisch verantwoorde aanpak voor te stellen.

 

 

Gezelligheid en goede sfeer in het centrum van de Brussels Vintage Market


Voor meer informatie over de verschillende komende evenementen kunt u terecht op de officiële website van de Brussels Vintage Market. De markt is een gezellige plek waar je modeliefhebbers, eco-verantwoordelijke mensen en koopjesjagers kunt vinden. De markt is een afspiegeling van Brussel, met een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. 

 

 

Kom naar de Brussels Vintage Market om te vinden wat u zoekt!

 

Wij wensen u veel plezier bij het winkelen en bij uw ontdekkingen.  

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]