De jeugdherbergen in Brussel

Geschreven door BrusselsLife Team - (Bijwerken: 13 aug. 2015, 09:05)
De jeugdherbergen in Brussel

Sleep Well , de grootste en modernste van deze vijf, biedt 240 kamers aan, van het basis comfort tot de Pullmann-kamer, op slechts een worp van de stads belangrijkste handelsstraat. Een waar plezier.

Bruegel ontvangt u dan weer in de Marollen voor 30 euro voor een single kamer. Hun leuke bar en de "rugzakken-" sfeer die er heerst maken er een must van. Het terras, de bar, het restaurant en de gratis bagage-consigne maken van Génération Europe een goed adres voor jongelui met weinig geld.

Het goedkoopste van de vijf, de Van Gogh centrum heet jonge reizigers, studenten of stagiaires, welkom in een zeer moderne en hippe sfeer. Tenslotte, de Jacques Brel Youth Hotel bevindt zich met zijn 170 bedden, op een charmant neo-klassiek plein, en laat u, net als de andere vier, het charme van een jong kosmopolitisme zonder grenzen, proeven.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]