De OPnGo-app arriveert in Elsene

Geschreven door Donatienne de Vleeschauwer - 02 nov. 2017, 00:00 (Bijwerken: 04 jun. 2020, 09:09)
De OPnGo-app arriveert in Elsene
De OPnGO-app maakt het gemakkelijk om te betalen voor uw dagelijkse parkeerplaats!

De OPnGO-app

OPnGO is een applicatie die u helpt een plekje te vinden en ervoor te betalen via uw smartphone. Deze applicatie heeft twee aanbiedingen:

1) OPnGO is een partner met privéparkings. Met deze applicatie kunt u de beschikbaarheid van zitplaatsen op de parkeerplaats controleren en de plaats in kwestie boeken. U hoeft geen kaartje te nemen bij de gate, dankzij het platform (dat u hebt gecodeerd in OPnGO), de laatste staat op bij uw aankomst. Hoe betaal je? Je bent hier vanaf het moment dat je het park verlaat.

2) Parkeer je op straat in een stad of een gemeenschappelijke partner van OPnGO? Geen probleem! Geolokaliseer uw auto, geef de tijd aan die u hebt geparkeerd en OPnGO doet de rest. U hoeft geen kaartje te halen bij de kaartautomaat aan de andere kant van de straat. U moet echter wel aangeven wanneer u wilt vertrekken! Ben je vast bij de tandarts? Geen probleem! U hoeft niet naar uw auto te gaan om geld te leveren, u hoeft alleen uw parkeertijd uit te breiden via de app.


OPnGo in Elsene

Sinds november werkt de gemeente Elsene samen met OPNGO voor zijn betalende straten. De app vertelt je welke straten opletten en je kunt ervoor betalen.

Voor ondergrondse parkeergarages of straatparkeren heeft u een betalingsgeschiedenis bij het toepassen van alle benodigde informatie, het houdt uw uitgaven in de gaten. OPnGO is niet duurder of goedkoper, of de eigenaar van de ondergrondse parkeergarage.

De app is volledig gratis en beschikbaar in de Apple Store en Google Play. U moet een creditcard en een kenteken invoeren. U kunt verschillende kaarten en verschillende platen hebben. Wees voorzichtig, als je meerdere codeert, kies dan de juiste kaart. Als u een gedeelde auto gebruikt, vergeet dan niet uw creditcard te scheiden van het nummer van de plaat. Anders kunnen de volgende gebruikers uw kaart gebruiken ... en kunt u elkaar begrijpen bij de ingang van een ondergrondse parkeergarage.

OPNGO is een goede oplossing als u geen geld hebt. Het grootste deel van de aanvraag is dat u kunt boeken in de ondergrondse partners of uw parkeertijd kunt verlengen wanneer u op straat bent!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]