De Saint-Aulaye zal je smaakpapillen versteld doen staan ​​voor Kerstmis

Geschreven door Donatienne de Vleeschauwer - 25 okt. 2018, 09:17 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:59)
De Saint-Aulaye zal je smaakpapillen versteld doen staan ​​voor Kerstmis
De bakkerij en patisserie Saint-Aulaye heeft Brusselslife zijn kaart gepresenteerd voor de eindejaarsfeesten! Laat je verleiden door een zoetheid

Saint-Aulaye: authentieke bakker en fijn gebak in Brussel

Sinds 1986 verheugen de Saint-Aulaye zich op de smaakpapillen van de Brusselaars die rond de gemeenten Ukkel en Elsene wonen. De Saint-Aulaye is gespecialiseerd in bakkerij, gebak en het is tot grote ergernis van fijnproevers ... want onmogelijk om te weerstaan!

Deze bakkerij, banketbakkerij is aanwezig in Ukkel Fort-Jaco en Vanderkindere maar ook in Elsene aan de kant van het kasteel. In zijn tekenen, zult u genieten van profiteroles, wonderen, financiers, couques, brood, banketbakkerijen, ... Er zijn alleen gastronomische dingen die deel uitmaken van Le Saint-Aulaye.

Brusselslife werd uitgenodigd voor een ontbijt in Saint-Aulaye op Vanderkindere Street om de workshops en het team daar te werken vanaf 4 uur! En ze bereidt handmatig 1.400 couques per dag voor!

Naast een bezoek aan de werkplaats ... presenteerden Fabien Grégoire - banketbakker van Saint-Aulaye en Companion van de Tour de France - ons de nieuwe creaties voor de eindejaarsfeesten! We konden proeven: - een crèmebroodje, - een mokka-log, - een frambozenblok met een citroenschil, - een chocolade / hazelnootblok met zijn karamelkoekje met gezouten boter.

Om samen te vatten wat we moeten eten in twee woorden: een slachting! De crème pâtissière van de opgerolde room is zo licht dat je plezier kunt hebben zonder de indruk te hebben van een brood in de maag ... vooral na een maaltijd!

Als u op zoek bent naar een kerststam die niet te veel room bevat en niet te zwaar is na de kalkoen, moet u er een uit Saint-Aulaye selecteren! We leggen uit waarom:
- de mokka log is een klassieker maar in Saint-Aulaye is het gemaakt in alle lichtheid,
- de frambozenbloemblade met citroenschil is gemaakt voor degenen die meestal de voorkeur geven aan bevroren houtblokken,
- de chocolade / hazelnoot log met zijn gezouten boter caramel biscuit was onze favoriet.

Als deze kleine beschrijving je watertanden en je ze voor Kerstmis wilt proeven ... Saint-Aulaye Street Vanderkindere organiseert proeverijen op 15 en 16 december als onderdeel van BEL BELEVENDAGEN! Hiermee kun je je keuze maken en de beste kerstlogboeken bestellen om je schoonzus er groen uit te laten zien met jaloezie op familiedag!
 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]