Musea voor fijnproevers

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 06 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 11 mrt. 2022, 10:20)
Musea voor fijnproevers
Voor of na een culturele trip door de straten van Brussel kan u niet ontkomen aan een fijnproeverswandeling... maar niet te ver. De laatste jaren hebben verschillende musea een culinair concept uitgewerkt, vaak heel verfijnd.

Voorbeeld 1

Eet in de achtertuin van het Koninklijk Paleis, in de tuin van het historische museum BELvue. Minimalistisch kader, moulures en groen terras waar u verfijnde gerechten kan eten. U kunt er ook een thee drinken en kleine lokale hapjes eten. (BELvue Lunch & Tea - Paleizenplein 7 - 1000 Brussel)

Voorbeeld 2

Klim op het dak van het Instrumentenmuseum en geniet bij aangenaam weer van een fantastisch zicht op het Koninklijk Paleis. Muziek op uw bord, een uitgebreide dessertkaart, aan u om te kiezen in het Restaurant van het MIM

Voorbeeld 3

In de Europese wijk kan u genieten van verrukkelijke gerechten uit de vier windstreken, terwijl u het prachtige Park Cinquantenaire bewondert vanop het terras van de Midi Cinquante... 

Voorbeeld 4

Terug in het centrum, in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten deze keer. Het Museum restaurant met een uitstekende kaart, samengesteld in samenwerking met Franck Mischler , die in de Elzas twee Michelin-sterren bezit. -, stelt u een eenvoudige, moderne keuken voor. 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]