Een food bike met wafels op een stokje

Geschreven door Frédéric Solvel - 01 okt. 2013, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:27)
Een food bike met wafels op een stokje
Bij aanvang van de herfst worden maken de hoorntjes en de ijsjesfiets bij Le Petit Nuage plaats voor een nieuwe driewieler en vooral voor een onuitgegeven concept. We wilden er meer over weten en trokken richting Leopoldpark.

Vorige omer kende het Brusselse landschap van food trucks een kleine revolutie met de eerste food bike die rondreed met biologisch ijs. Om ook in de kleurrijke herfst stand te houden, onderging Le Petit Nuage een metamorfose en is nu de wafel aan de beurt.

De revolutie van de wafel

Met de terugkeer van het 'slechte seizoen' maken de ijsjes plaats voor wafels. En de wafels van Le Petit Nuage zijn noch Brussels noch Luiks, het zijn wafels op een stokje! Het concept is gebaseerd op de Thaise streetfood en kent heel wat voordelen. Eén hand volstaat om ze te eten. Vaarwel vingers vol garnituur; de garnituur zit binnenin!

Zoet of hartig

Naargelang de inspiratie van het team, zijn er bij Le Petit Nuage elke dag zoete en hartige versies. Vandaag konden we voor en hartige wafel kiezen tussen chorizo-ricotta en pesto-mozzarella. Wie meer voor zoet is, kon kiezen tussen banaan-choco en bosbessen.

Je bestelling is in minder dan twee minuten klaar, nauwelijks de tijd om onze portefeuille boven te halen en er 1,5 € (zoete wafels) of 2 € (hartige wafels) uit op te diepen. 

Ook wat betreft de wafels blijft Le Petit Nuage trouw aan zijn bio filosofie: een food truck op groene energie moet immers producten in dezelfde lijn vervoeren!

Aan het stuur van zijn food bike blijft Yoan trouw aan het Leopoldpark waar hij tijdens zonsopgang (7.30u tot 9.30u) en 's middags op het puntje van zijn zadel zit. Onderweg naar de zevende hemel droomt Le Petit Nuage er ook van een plaatsje te vinden op een of andere markt en zijn producten aan de man te brengen tijdens Brusselse evenementen.

Nieuws over Le Petit Nuage vind je op de Facebookpagina.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]