Een taverne in Vorst Park

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 07 jul. 2016, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:43)
Een taverne in Vorst Park
Een nieuwe taverne opent zijn deuren deze zomer in het hart van Vorst Park. Op het menu: Ontmoetingen!

Een aantal maanden geleden zijn twee Brusselaars, Alice en Arnaud, begonnen aan een gek project : de taverne van Vorst Park, verlaten gedurende ongeveer tien jaar, volledig te renoveren.

Voor aanvang van de werkzaamheden

Niet alleen een keuken

Van opleiding koks maar meer op de catering service gericht de afgelopen jaren, hebben de twee chefs besloten om te kiezen voor biologisch voedsel, lokaal en veganistische. "Er zal geen vlees op onze kaart staan. Het is een uitdaging, maar we willen ze aangaan. » zegt Alice, gedurende vele jaren een volgeling van gezond en natuurlijk koken.

De taverne is niet beperkt tot de keuken. Alice en Arnaud willen dat het een interculturele en intergenerationele plaats wordt, een plek waar mensen de tijd nemen om elkaar te ontmoeten, om te praten ... Concerten en entertainment voor jong en oud worden tijdens de zomer aangeboden. Een leeshoek, jeu de boules, film, klerenruil, ...

Vier maanden

Op dit moment blijft La Guinguette een tijdelijk project. Het college van Vorst heeft zijn toestemming gegeven voor het gebruik van deze plek gedurende vier maanden. "Vier maanden die ons in staat zullen stellen om ons concept te testen en de reactie van de inwoners van Vorst te peilen en, wie weet, om de ervaring in 2017 verder te zetten, » besluit Alice.

Opening

La Guinguette zal open zijn vanaf 15 juli 2016, van 10u tot 21u op weekdagen en van 10u tot 23u in het weekend. Brunch wordt elke zondagochtend geserveerd.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]