TOP
-->

Een tennisclub kiezen in Brussel

Olivia Regout. Tennis

20 May 2021, 00:05 Last Updated: 20 May 2021, 16:05

Kleine intieme clubs of grote infrastructuren, binnen- of buitenterreinen, grind of synthetische grasmat ?

Een tennisclub kiezen in Brussel
Een tennisclub kiezen in Brussel

Houdt u ervan grind te betreden, razendsnel achter de bal te lopen en te genieten van de zon op de court? Er is een uitgebreid aanbod aan tennisclubs voor u!

De oudste clubs van Brussel

Maak deel uit van een van de oudste Belgische tennisclubs in Brussel. Tal van infrastructuren bieden u een prestigieus kader: Brussels Lawn Tennis Club, RTHC Wellington, Réserve du Roseau, Royal Orée THB, Royal La RasanteForest Domaine...

Bent u eerder voor de Britse stijl en voor tradities? U wilt op de synthetische grasmat uw kunnen tonen zoals een tennislegende in Wimbledon. Test de terreinen van Royal Racing Club van Brussel of van Royal Léopold club.

De Royal Léopold club die door de insiders is omgedoopt tot «le Léo» biedt een immense keuze aan terreintypes. Sommige courts zijn het hele jaar door bruikbaar. Grind, french court, synthetisch gras, greenset (US open) of indoor terreinen, u hoeft maar te kiezen voor het terrein dat het meest is aangepast aan uw benen- en balspel!

Alle clubs in uw buurt

Zoekt u een tennisclub in uw buurt? Ontdek de volledige lijst met Brusselse clubs per gemeente op AFT . Doe uw marktstudie. Afspraak in de clubs waarin u geïnteresseerd bent. Vraag er alle inlichtingen in verband met huur van de terreinen, uw abonnement, de bijdrage, tennislessen of stages.

Olivia Regout

Individuelesporten Tennis Sport