Een tennisclub kiezen in Brussel

Geschreven door Olivia Regout - 20 mei 2021, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:50)
Een tennisclub kiezen in Brussel
Kleine intieme clubs of grote infrastructuren, binnen- of buitenterreinen, grind of synthetische grasmat ?

Houdt u ervan grind te betreden, razendsnel achter de bal te lopen en te genieten van de zon op de court? Er is een uitgebreid aanbod aan tennisclubs voor u!

De oudste clubs van Brussel

Maak deel uit van een van de oudste Belgische tennisclubs in Brussel. Tal van infrastructuren bieden u een prestigieus kader: Brussels Lawn Tennis Club, RTHC Wellington, Réserve du Roseau, Royal Orée THB, Royal La RasanteForest Domaine...

Bent u eerder voor de Britse stijl en voor tradities? U wilt op de synthetische grasmat uw kunnen tonen zoals een tennislegende in Wimbledon. Test de terreinen van Royal Racing Club van Brussel of van Royal Léopold club.

De Royal Léopold club die door de insiders is omgedoopt tot «le Léo» biedt een immense keuze aan terreintypes. Sommige courts zijn het hele jaar door bruikbaar. Grind, french court, synthetisch gras, greenset (US open) of indoor terreinen, u hoeft maar te kiezen voor het terrein dat het meest is aangepast aan uw benen- en balspel!

Alle clubs in uw buurt

Zoekt u een tennisclub in uw buurt? Ontdek de volledige lijst met Brusselse clubs per gemeente op AFT . Doe uw marktstudie. Afspraak in de clubs waarin u geïnteresseerd bent. Vraag er alle inlichtingen in verband met huur van de terreinen, uw abonnement, de bijdrage, tennislessen of stages.

Olivia Regout

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]