Een weekje afterworks in Brussel

Geschreven door Olivia Regout - 17 apr. 2018, 00:00 (Bijwerken: 17 jul. 2018, 12:16)
Een weekje afterworks in Brussel
Wil je ontspannen met vrienden bij de uitgang van het kantoor? Brusselslife is een rondleiding door de nasleep van de week.

In een tijd waarin sommige arbeiders zich bij hun penates voegen om in hun bank te landen, vinden andere onvermoeibaar zichzelf terug voor het werk. Voor deze rebellen op zoek naar inspiratie, hebben we voor elke dag van de week een helse planning verzonnen.


Maandag
Ouch, het weekend was moeilijk. Maandag geef je er de voorkeur aan om je beurt te halen. Blijf kalm, mediteer, bekijk de balans ... Nee? Dus we hebben nog steeds enkele suggesties voor u te doen.


In Saint-Gilles staat de markt Van Meenen bekend om de kwaliteit van zijn producten en de warme sfeer. Vul je koelkast (tot 19u) tijdens het aperitief (tot 21u)! Alles weggespoeld met een paar zonnestralen en de week begint in schoonheid.


Op deze maandag zijn je hersenen een beetje roestig. Je moet je hersenen activeren! Verschillende bars bieden quizzen. Deze specialiteit is gereserveerd voor Ierse pubs. Bij De Valera's of Michael Collins werk je tijdens het drinken van een Guinness je algemene cultuur en je Engels.


Als je de zonsondergang wilt bewonderen, ga dan naar Cospaia en geniet op het pretentieuze terras van het prachtige terras.


Dinsdag
Op zoek naar iets gekers? Een glas gekocht = een gratis glas, wat denk je? De Waff, de Barabar of het Maison du Peuple wachten elke dag op je voor hun Happy Hour. De redactie van BrusselsLife wijst alle verantwoordelijkheid af in het geval van een totale ontsporing van de avond en herinnert u eraan dat de werkweek nog 3 volledige dagen heeft ...


En voor een meer internationaal publiek is Bar Mardi de afterwork om elke dinsdag van juni tot half september te ontdekken op het terras van Autoworld. De avond belooft feestelijk en muzikaal te worden met DJ-sets waarmee je tot in de vroege uurtjes kunt dansen!


Woensdag
Je voelt het, vandaag ben je geslaagd voor een cursus. Je bent halverwege het weekend! Gefeliciteerd, je verdient een kleine beloning!


Als de zon schijnt, is uw afspraak de markt van Kastelein. Tapenade, aubergine-kaviaar of pesto voor het aperitief ... Je slentert tussen de kraampjes en ontdekt het straatvoedsel dat tuinders tussen twee glazen wijn aanbieden.


Zou je je woensdagnacht liever op een meer intieme plek doorbrengen? Kom je kennis testen met de Petit Chaperon Rouge (op reservering). Een quiz, een zoemer, liedjes, radio, film en tv-shows en je kokende neuronen!


Als je high wilt worden, ga dan naar Hotel Jam in Saint-Gilles om te genieten van het dak en het zwembad met de avonden Perché.


Donderdag
Donderdag, het kantoor is levendig! Het weekend nadert gevaarlijk. Je collega's maken hun plan voor de laatste avond van de week. En jij? Je hebt keuze te over.


Een Europees naslagwerk? De bekendste afterworks in Brussel is zonder meer de Place du Luxembourg. Jonge eurocraten lopen rond in pakken, praten in het Engels met een pint in hun handen. Voor het afgematte Place du Lux ', ga tussen 20:00 en 23:00 naar de Coaster.


Liefhebbers van roulette en casino kunnen een cocktail drinken rond de goktafels van Viage of een bezoek brengen aan het dak van het gebouw voor "Là-Haut Viage" -feesten. Een ongelooflijk uitzicht op Brussel in een groene omgeving.


Afterwork op de markt. In de familie van trendy avondmarkten vraag ik de Boeremet. Onder de overdekte hal van de Abbatoir van Cureghem knabbelen we, drinken we en ontspannen we ons in de muziek. Hetzelfde principe op het Oude Tilleul-plein in Elsene, de Boondael-markt, is minder bekend en intiemer.


Vrijdag
Je ogen staan ​​elke 10 minuten op de klok en wachten op de tijd die het weekend begint. Je bent in de startblokken, klaar voor een drankje ... Ga!
 

In de zomer wacht u een overvloed aan mogelijkheden: in de zomer, de Aperos Urbains, ontdekt u de mooiste pleinen en parken van Brussel, Sint-Gillis of Sint-Job. En voor de rest van het weekend, en de rest van het jaar, ga op onze agenda of de zeer beroemde wat te doen dit weekend in Brussel!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]