Een zomer van tijdelijke gastronomie

Geschreven door Frédéric Solvel - 14 apr. 2013, 00:00 (Bijwerken: 09 sep. 2013, 09:28)
Een zomer van tijdelijke gastronomie
Deze zomer van de Brusselse gastronomie zal uitgesproken tijdelijk zijn. Het zal niet ontbreken aan gelegenheden om plaats te nemen op de bijzondere plaatsen! Een overzicht door BrusselsLife.be.

Cube - Restaurant Day - Culinaria

De lente, die met vertraging op gang komt, zal op kruissnelheid draaien als op 8 mei Cube 3 plaatsneemt op het dak van de IT Tower (tot 15 augustus). De prijs: 275€, inclusief wijn. [GEANNULLEERD]

Op zaterdag 18 mei realiseren Mijnheer en Mevrouw Iedereen hun gastronomische dromen met hun eigen tijdelijke restaurant. Voor de eerste keer neemt Brussel deel aan de Restaurant Day.

Tien dagen later verwelkomt Tour & Taxis een nieuwe editie van Culinaria. Gedurende vier dagen zal de haven de place to be zijn voor heel wat sterren uit het land: Arabelle Meirlean, Yves Mattagne van Sea Grill, Bart De Pooter, Sang Hoon Degeimbre, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt…

Dinner in the Sky

De maand juni (van 3 tot 30 juni) is de gelegenheid om je in de lucht te begeven met de grootste Brusselse chefs. Dinner in the Sky doet je de volgende belofte: een maaltijd, hangend in het niets boven de Kunstberg met aan het roer de sterrenchefs van de hoofdstad. Wie kies je om je naar de zevende hemel te brengen: Yves Mattagne (Sea Grill**), Lionel Rigolet (Comme chez Soi**), Pascal Devalkeneer (Chalet de la Forêt**), David Martin (La Paix*), Giovanni Bruno (Senzanome*), Gaëtan Colin du (Jaloa*) of Luigi Ciciriello (La Truffe Noire*)?

De Tram Experience zou door de stad blijven rijden. Raadpleeg geregeld de website om na te gaan of de data beschikbaar zijn, want de reservaties vliegen de deur uit! Met 88 € per persoon is dit de toegankelijkste formule. Op zoek naar goedkoper? Dan kan je kiezen voor een picknick die met wat verbeelding al snel een gastronomisch avontuur kan zijn.

De herfst zal al voor de deur staan als tijdens het weekend van 15 september het festival Eat de vorken deponeert onder het loof van het Ter Kamerenbos.

Een zomer om de vingers af te likken!

 

  Waar? Wanneer? Hoeveel?
Cube 3 IT Tower GEANNULLEERD 275 €
Restaurant Day - Zaterdag 18 mei 2013 -
Culinaria Tour & Taxis Van 29 mei tot 2 juni 2013 Van 75 tot 100 €
Dinner in the Sky Kunstberg Van 3 tot 30 juni 2013 450 €
Tram Experience - Te bevestigen 88 €
Eat Brussels Ter Kamerenbos Van 12 tot 15 september 2013 Te bevestigen

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]