Vermijd files als u naar huis rijdt

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 27 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 jul. 2017, 09:57)
Vermijd files als u naar huis rijdt
Enige tijd geleden visualiseerde het Vlaams Verkeerscentrum (equivalent van het Waalse centre Perex) voor automobilisten de verkeersstroom op de grote autowegen en de ring rond Antwerpen. Vandaag kan ook wie naar Brussel rijdt van deze diensten gebruikmaken via de website van het Vlaams Verkeerscentrum.

Het systeem is eenvoudig en praktisch. Het laat toe een actueel beeld te krijgen van veertien strategische punten op de Brusselse ring, zoals de verkeerswisselaars van Groot-Bijgaarden, Zaventem en Sint-Stevens-Woluwe, van het Leonardkruispunt, het kruispunt van Machelen of van de grote verkeersknooppunten zoals Sterebeek, Wemmel, Overijse, Machelen, Meise, Ternat, Wezembeek-Oppem, Vilvoorde en Grimbergen. Het voordeel van dit systeem is dat het actuele informatie biedt.

Verder vindt u op de website ook gedetailleerde verkeersinformatie. Bij een file kan u nagaan wat de reden hiervoor is (werken, een ongeval, een panne), u een idee vormen van de duur van de opstopping en uw weg wijzigen vooraleer in uw wagen te stappen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]