Geoffrey Van Hove

Individuelesporten
Geschreven door BrusselsLife Team - 18 dec. 2011, 00:00 (Bijwerken: 26 feb. 2018, 15:16)
Geoffrey Van Hove
Geoffrey Van Hove, heel gekend op Europees niveau, is een skateboarder made in Belgium. Met al 210 jaar ervaring lanceerde hij Homemade skateboards.

Zoals de meesten begon hij te skaten tijdens zijn tienerjaren. Hij had het geluk te kunnen beginnen in eenvan de enige verwarmde skateparken in België, niet ver van hem in Waver. Enkele jaren later kon hij zich ten volle uitleven in zijn passie dankzij de sponsors dankzij wie hij kon 'overleven'. Hij kon zijn talent exporteren in Europa en de Verenigde Staten. Hij is dol op lokale plaatsen zoals The Yard in Utrecht. Maar als hij voor een land zou moeten kiezen, zou het waarschijnlijk Spanje zijn voor de uitstekende skateplaatsen en de zon. In september 2010 lanceerde hij Homemade skateboards en sponsort hij twee andere skaters: Lionel Krop en Kevin Tshala. Homemade is een merk van boards dat als doel heeft een maximum aan lokale skaters te helpen en de Belgische scene te bevorderen. Geoffrey Van Hove maakt deel uit van de zeldzame uitverkorenen die kunnen leven van hun passie. En om een goede reden... Als hij niet aan het skaten is, filmt hij voor sportmerken en als hij niet draait, beheert hij Homemade! Kriss Gutierrez Cuervo

Leuk of niet?

Uw leuke café? De Dna

Uw leuke plaats om een avondje door te brengen? Maakt niet veel uit, als het maar met goede vrienden is.

Uw leuke plaats voor een gezellige zondag? Op een skateboard. Zondag is de beste dag omdat de stad dan leeg is.

Uw leuke plaats om uw culturele kennis van de hoofdstad aan te scherpen? Wikipedia.org (hahaha).

Als u Brussel voorstelt aan een vreemde, waar neemt u hm eerst en vooral mee naartoe? Frieten eten en een Gueuze drinken.

Wat is het leukste aan Brussel? De ingesteldheid van de Brusselaars.

Wat is echt niet leuk aan Brussel? Het weer.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]