BANAD Festival Het BANAD Festival 2022 om kunst te voelen tot in het diepst van je ziel !

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 09 mrt. 2022, 00:00 (Bijwerken: 15 mrt. 2022, 16:43)
Het BANAD Festival 2022 om kunst te voelen tot in het diepst van je ziel !
Het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival, ook bekend als "BANAD" voor kenners, vindt elk jaar plaats in maart. De editie van 2022 wordt de zesde editie van dit festival en vindt plaats van 12 tot 27 maart.

Vertel ons de datum van de BANAD en vertel ons welke editie van het festival het zal zijn.

Kunst in het middelpunt van NADB


Als je gepassioneerd bent door kunst, is BANAD de plek voor jou. Weet je niets van kunst? Geen probleem, de NADB is voor iedereen, u kunt de tentoongestelde werken waarderen, of u nu een specialist bent of niet. Het kan ook een gelegenheid zijn om een nieuwe passie te ontdekken. Bovendien is het weer de voorbije dagen beter geweest, zodat u geen problemen zult hebben om openluchtgelegenheden te bezoeken. 

 

Het festival van overdaad


De hoofdzetel van dit evenement bevindt zich op de Brugmannlaan, maar wat origineel is, is dat u zich niet tot deze plaats beperkt wanneer u aan dit festival deelneemt. De BANAD wil het erfgoed van Brussel in de kijker zetten. De bezoeken beperken zich niet tot één plaats, maar tot tientallen plaatsen in heel Brussel. Kerken, scholen, historische monumenten staan op het programma van de verschillende bezoeken. Maar dat is nog niet alles, BANAD organiseert ook openluchttochten, concerten, conferenties, activiteiten voor scholen of gezinnen, objectbeurzen of thema-avonden. Zoals u kunt zien, is dit festival meer dan compleet. U moet ook weten dat het programma varieert naar gelang van de dag van het evenement, zodat u niet steeds hetzelfde doet en de aangeboden activiteiten variëren. Om van BANAD een echt festival te maken, biedt het adressen aan waar u kunt eten en slapen in de buurt van de plaatsen die u zult bezoeken. Brussel bezoeken zal nooit zo gemakkelijk voor u zijn. U zult prachtige kunstwerken en monumenten zien, zoals u kunt zien op de foto's in dit artikel, wij garanderen het. 

 

 

U weet wat u moet doen om uw maart te vullen, voor meer informatie kunt u terecht op de officiële website van BANAD

 

 

Geniet van uw bezoek en laat u verrassen door de schoonheid van Brussel. 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]