BrusselsLife bereidt je voor op het einde van de wereld!

Geschreven door - 16 dec. 2012, 00:00 (Bijwerken: 11 jan. 2013, 14:58)
BrusselsLife bereidt je voor op het einde van de wereld!
Er wordt al maanden over gepraat: 21 december 2012 is de noodlottige datum voor het einde van de mensheid. Wees gerust, we hebben verschillende scenario's overwogen en we raden je aan om onze bende krijgers te vervoegen die alles zal overleven! Lees wat volgt, stuur ons een motivatiebrief en we zullen nagaan of we je kunnen opnemen in ons elitebataljon.

De invasie van de zombies

Doden die weer tot leven komen, lijkt het je totaal onmogelijk? Nochtans is in mei in Florida een man aangevallen door een alien die de helft van zijn gezicht opat. Toen de politie aankwam, gromde de man wat en nam hij zijn vieruurtje alsof er niets was gebeurd. Ze hebben de helft van hun munitie moeten gebruiken vooraleer hij stierf. Is het zover? Begin je te flippen?

Hoe overleven? Word vriend van de zombies! Zoek een leegstaand frietkraam en maak hersenbeignets. Op jouw glorie en voorspoed, toekomstige Yves Mattagne van de zombies!

De gigantische tsunami

Beeld je een vloedgolf in, rechtstreeks vanuit de Noordzee, die de Zenne doet overstromen en de stad blank zet!

Hoe overleven? Het haalt niets uit je masker en snorkel boven te halen, we hebben een betere oplossing! Neem je klikken en je klakken en ren naar het restaurant van het Atomium. Je hebt er bovendien een mooi zicht op de slachtpartij!

De meteoriet

Herinner je je het catastrofescenario van de Armageddon? Mocht het zover komen, zijn we niet zeker dat Bruce Willis zich opnieuw zal opofferen voor de planeet. We moeten dus vooruitdenken en ons eigen vel redden.

Hoe overleven? Ken je de Belga Queen ? Een oude bank, omgebouwd tot restaurant, de kofferzaal is nu een lounge bar club. Een goede gelegenheid voor een laatste feestje en met wat geluk beschermt de gepantserde deur je!

De Apocalyps

De rit van de vier ruiters van de Apocalyps kondigt het begin ervan aan. Ze dragen oorlog, honger en dood met zich mee en heel wat monsters uit de diepten van de hel.

Hoe overleven? Speel de Ommegang na! Zoek een paard en een lans en stuur die vier pummels terug naar hun mama!

De invasie van buitenaardse wezens

Graancirkels, getuigenissen van iemand die werd meegenomen, UFO’s in België in de jaren 90 en de zone 51 in Roswell, deze verschillende aanwijzingen lijken voor ons een bewijs van het feit dat buitenaardse wezens al heel wat sporen hebben achtergelaten op aarde… We kunnen ons dus inbeelden dat ze ons bestuderen om te beslissen hoe ze ons het best kunnen uitroeien, niet?

Hoe overleven? We raden je aan om dicht bij de kerstboom op de Grote Markt te blijven… Men spreekt over innovatie, maar wij zijn er van overtuigd dat het het moederschip is van het buitenaards garnizoen. Als je het spel goed speelt, kun je binnenglippen voor het vertrek en de explosie van onze planeet.

We hopen dat je met deze goedbedoelde tips het droevige lot dat ons te wachten staat beter zult begrijpen. Wij gaan alvast conserven inslaan! Veel succes! Gloria Rojas Galvez

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]