IDYL Schoonheidsinstituut IDYL Beauty voor behandelingen die u zullen bekoren 

Schoonheidsinstituut
Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 11 mei 2022, 10:31)
IDYL Beauty voor behandelingen die u zullen bekoren 
Moe of gestresseerd door de opeenstapeling van uw werk, denkt u aan uzelf en uw welzijn door te besluiten u een behandeling aan te bieden in een esthetisch centrum met als doel ontspanning met een grote d.

Leg uit dat je jezelf moet trakteren om aan jezelf te denken.

IDYL Beauty is een schoonheids- en verzorgingsinstituut met twee vestigingen, één in Sint-Gillis en de andere in Sint-Lambrechts-Woluwe in Brussel. Deze salon concentreert haar producten en haar communicatie op natuurlijkheid en respect voor uw lichaam en ecologie. Alle gebruikte producten zijn natuurlijk en goed voor de gezondheid. IDYL Beauty is zeker om de dames te behagen. 

 

 

IDYL Beauty zorgt voor uw welzijn 


IDYL Beauty bestaat uit een team van vriendelijke mensen die bedreven zijn in hun vak en er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u aan het eind van uw sessie tevreden bent. Welke behandelingen zijn beschikbaar?  Dit etablissement biedt verschillende behandelingen: ontharing, hand- en voetverzorging, wenkbrauw- en wimperverzorging, massages en gezichtsbehandelingen, die er allemaal voor zorgen dat u zich zacht en prettig in uw vel voelt.  En net op tijd, heeft de salon twee nieuwe gezichtsbehandelingen met natuurlijke ingrediënten toegevoegd. Deze twee behandelingen zijn beschikbaar tot april, de 30e om precies te zijn, dus mis deze kans niet, uw gezicht zal u dankbaar zijn. 

 

 

Nieuwe behandelingen om uw gezicht te voeden


Wij zullen uitleggen wat deze twee nieuwe behandelingen zijn en waar ze uit bestaan. 

 

De eerste behandeling bestaat uit kurkuma, honing en haver. 

Een warme kamer, verlicht door kaarslicht, een zachte deken, zachte muziek, warme thee en de geur van wierook. Dit alles voor één uur. Deze behandeling dient om de winter teint te doen herleven, om een stralende, gevoede en zachte huid te krijgen. Kurkuma heeft het vermogen de huid te verhelderen en heeft antibacteriële en antiseptische eigenschappen, waardoor het het perfecte product is om de gevoelige huid te kalmeren. Dit effect wordt versterkt door citroensap dat de huid verheldert en bacteriën bestrijdt. Honing is een uitstekende natuurlijke vochtinbrenger. Havermout absorbeert alle onzuiverheden en resten die zich ophopen in de poriën van uw huid. Het respecteert op natuurlijke wijze de structuur van de huid en houdt de pH-waarde op peil dankzij de proteïnen die het bevat. Bovendien wordt u tijdens uw sessie getrakteerd op een "Indiase detox"-thee, een zwarte thee met kurkuma, citroen en tulsi. Daarnaast wordt u ook nog getrakteerd op een make-up remover met kokosolie, een zachte scrub met havermout en kamille, warme stoom die op uw gezicht wordt geprojecteerd met als doel dode cellen te verzachten, poriën te openen en mee-eters en mee-eters te verwijderen. Ter afsluiting maakt het instituut een masker voor u met kurkuma, haver, honing en citroen, vergezeld van een massage met sesamolie. Dit is een complete behandeling, zoals u kunt zien. 

 

 

De tweede behandeling is met cacao, Razhoul en Ashwagandha

Deze heerlijke behandeling zal goed zijn voor uw huid en uw geest. Cacao heeft anti-verouderingseigenschappen. Zeer rijk aan polyfenolen, beschermt het uw huid tegen oxidatieve stress. Het verzacht ook roodheid en stimuleert de bloedsomloop. Razhoul absorbeert vetten en onzuiverheden en verwijdert mee-eters zoals het hoort. Ashwagandha is een plant met regenererende eigenschappen en is een krachtig middel in de Ayurvedische geneeskunde. Tijdens deze behandeling krijgt u ook een Star Tea aangeboden, een groene thee met heerlijke toetsen van kastanje en tonkabonen. Daarnaast krijgt u, net als bij de eerste behandeling, een make-upverwijdering met kokosolie, een scrub met cacao, suiker en koffie, warme stoom, een masker met rauwe cacao, razhoul, ashwagandha-poeder en kurkuma en een massage met sesamolie. 

 

 

Een behandeling kost 65 euro, wat niet veel geld is om je gezicht zo goed mogelijk te verzorgen, maar ook voor een massage en een goede detox-thee. Nu ligt de keuze in uw handen, kies uw voorkeur voor deze behandelingen, of verdubbel uw plezier door beide te proberen.

 

 

IDYL Beauty is het hoogwaardige instituut voor u. Wij wensen u dames een prettige dag van ontspanning. 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Idyl Beauty

Idyl Beauty

37 Rue Tasson Snel 1060

Lees verder

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]