TOP

Immowebsites

Rédaction BrusselsLife.be.

13 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 22 Jul 2013, 12:07

Zoekt u een appartement of een huis om te huren, een bouwgrond, een loft te koop? Kleine zoekertjes in de krant en aankondigingen in de etalages van immokantoren zijn nuttig, maar websites zijn essentieel geworden voor uw immozoektocht.

Logic-Immo

Logic-Immo is de beste Belgische website met betrekking tot vastgoedmarkt in België. Verwezen zowel door makelaars als particulieren, zul u accommodatie vinden van alle reeksen, alle soorten en voor alle smaken: appartementen, huizen, grond, enz. Te koop of te huur, ongeacht wat uw smaken zijn of wat u zoekt, zal u op Logic-Immo alles vinden.

Immovlan.be

Immovlan.be, de juiste immo-reflex. Of u nu op zoek bent naar een huis, een villa, een appartement, een vastgoedbelegging, bouwgrond, een flat, studio, kot of burelen, te koop of te huur, Immovlan.be is de Belgische immo-referentiesite met meer dan 92.000 zoekertjes. Het is de website met het volledigste aanbod van vastgoed op de Belgische markt.

Immoweb.be

Zoekt u een appartement of een huis te huur in Brussel? Wenst u een bouwgrond te verkopen? Immoweb heeft dè oplossing! Op deze website kunt u immo-zoekertjes uit Brussel en gans België raadplegen. U vindt er foto's, kunt er voorstellen voor een hypothecair krediet raadplegen en notariskosten vergelijken.

De website bevat meer dan 50.000 zoekertjes met foto's, wat uw zoektocht aanzienlijk vergemakkelijkt. U kunt zoeken op basis van talrijke duidelijke criteria: locatie, aantal slaapkamers, binnen een bepaalde prijsvork,...

Ebay

Op eBay Immo vindt u enkel klassieke zoekertjes. Hier geen formules zoals veilingen of onmiddellijk kopen. Eigenaars en toekomstige kopers / huurders kunnen hun transactie dus niet via eBay laten verlopen en ze kunnen geen evaluatie achterlaten. De website brengt hen samen, maar komt nooit tussen bij het afhandelen van de transactie. Bijgevolg factureert ze geen commissie op de uiteindelijke prijs.

Op zoek naar een flatgenoot?

Bent u nieuw in België? Heeft u er genoeg van in een kleine studio te wonen? Of wilt u gewoon uw verblijfplaats en de mooie momenten met iemand delen? Flatsharing is iets voor u! Een levenswijze op maat van studenten en jonge professionals. 70% van de 18- tot 24-jarigen doet aan flatsharing of heeft er interesse in. U ook? Zoek uw flatgenoot op colocataire Appartager.be!

Makelaarskantoor Makelaarskantoor