TOP

Immowebsites

Rédaction BrusselsLife.be. Wonen & Huisvesten

13 Jul 2017, 00:07 Last Updated: 04 Jun 2020, 09:06

Zoekt u een appartement of een huis om te huren, een bouwgrond, een loft te koop? Websites zijn essentieel geworden voor uw immozoektocht.

Immowebsites
Immowebsites

Immoweb.be

Zoekt u een appartement of een huis te huur in Brussel? Wenst u een bouwgrond te verkopen? Immoweb heeft dè oplossing! Het is de beste Belgische website met betrekking tot vastgoedmarkt in België. Op deze website kunt u immo-zoekertjes uit Brussel en gans België raadplegen. U vindt er foto's, kunt er voorstellen voor een hypothecair krediet raadplegen en notariskosten vergelijken.

De website bevat meer dan 160.000 zoekertjes met foto's, wat uw zoektocht aanzienlijk vergemakkelijkt. U kunt zoeken op basis van talrijke duidelijke criteria: locatie, aantal slaapkamers, binnen een bepaalde prijsvork,...

Logic-Immo

Verwezen zowel door makelaars als particulieren, zul u accommodatie vinden van alle reeksen, alle soorten en voor alle smaken: appartementen, huizen, grond, enz. Te koop of te huur, ongeacht wat uw smaken zijn of wat u zoekt, zal u op Logic-Immo alles vinden.

Immovlan.be

Immovlan.be, de juiste immo-reflex. Of u nu op zoek bent naar een huis, een villa, een appartement, een vastgoedbelegging, bouwgrond, een flat, studio, kot of burelen, te koop of te huur, Immovlan.be is de Belgische immo-referentiesite met meer dan 92.000 zoekertjes. Het is de website met het volledigste aanbod van vastgoed op de Belgische markt.

Ebay

Op eBay Immo vindt u enkel klassieke zoekertjes. Hier geen formules zoals veilingen of onmiddellijk kopen. Eigenaars en toekomstige kopers / huurders kunnen hun transactie dus niet via eBay laten verlopen en ze kunnen geen evaluatie achterlaten. De website brengt hen samen, maar komt nooit tussen bij het afhandelen van de transactie. Bijgevolg factureert ze geen commissie op de uiteindelijke prijs.

Op zoek naar een flatgenoot?

Bent u nieuw in België? Heeft u er genoeg van in een kleine studio te wonen? Of wilt u gewoon uw verblijfplaats en de mooie momenten met iemand delen? Flatsharing is iets voor u! Een levenswijze op maat van studenten en jonge professionals. 70% van de 18- tot 24-jarigen doet aan flatsharing of heeft er interesse in. U ook? Zoek uw flatgenoot op colocataire Appartager.be!

Makelaarskantoor Makelaarskantoor