Jogging in Zoniënwoud

Individuelesporten
Geschreven door Frédéric Solvel - 23 apr. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 mrt. 2023, 10:46)
Jogging in Zoniënwoud
Het Zoniënwoud biedt een heel mooi kader voor joggers die op zoek zijn naar 'wilde' natuur. Meer dan 5000 hectare verwachten u!

De beste manier om uw weg te vinden in dit immense bos is het met pijlen aangeduide parcours met vertrekpunt het Centrum ADEPS van het Zoniënwoud. Er is aan alles gedacht in het kader van uw comfort. Een paneel duidt het vertrekpunt van de circuits aan en gekleurde pijlen begeleiden u tijdens uw tocht.

Op het programma staan drie parcours die elk een eigen kleur hebben. Het groene parcours is vijf kilometer lang, het blauwe tien en het rode twintig. Drie parcours waaruit u kunt kiezen in functie van uw fysieke conditie.

Onthoud dat het woud een natuurlijke zone is, gevoelig en beschermd. Er zijn dus enkele regels te respecteren om te vermijden dat u het beschadigd en op de vingers wordt getikt door de boswachter. Pluk geen planten, vermijd te roepen vermijd te roepen om de dieren geen schrik aan te jagen...

De parcours

Ontdek het traject van de parcours op deze pagina’s:

Naar het Zoniënwoud gaan

U kunt op verschillende manieren naar het Zoniënwoud gaan.

Met het openbaar verver: bus 72 bedient het Centrum ADEPS van het Zoniënwoud. Enkele passen volstaan om naar metrostaion Herrmann-Debroux te gaan. Stippel uw weg uit dankzij de MIVB.

De automobilisten hebben toegang tot de parking onder aan de oprit naar de ring. Denk ook aan de mogelijkheden tot carpooling! U kunt joggen in het hart van de beukenkathedraal, ver van de uitlaatgassen. In de schaduw van de bomen komt u soms een ouderling van meer dan 200 jaar tegen... Marlène Izere (St.)

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]