TOP
-->

Kara? Okay!

Olivia Regout.

05 Apr 2012, 05:04 Last Updated: 23 Jan 2018, 15:01

Als in u een popster schuilgaat, wat is er dan beter dan een karaokeavond met vrienden? Er zijn veel mogelijkheden in Brussel... het doet er niet toe of u vals zingt of niet!

De classics

Variété staat zeker op het programma bij Snapbar, gelegen in de Amazonestraat. Met meer dan 20.000 liedjes in het Engels, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Grieks, Arabisch en Hebreeuws vindt u zonder twijfel een nummer dat u ligt! Er is dagelijks ook van 14u tot 17u een speciale karaokeformule voor kinderen vanaf 6 jaar, aangemoedigd door hun ouders.

U kunt online het repertorium van Karaoké Bar Sablon raadplegen om uw gekke avond voor te bereiden (muzikaal uiteraard)... U kunt ook een opzoeking doen op basis van trefwoorden, uw favoriete muziek opslaan en uw tickets printen. De nummers zijn beschikbaar in verschillende talen (Frans, Japans, Chinees, Duits,...).

Bij MGM Café zijn 20.000 titels beschikbaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Als u alleen zingt of in groep, u zult er geen spijt van hebben! Nieuwe nummers zoals Party in the USA van Hannah Montana of de Assasymphonie van Mozart Opera Rock zijn nu ook beschikbaar.

De originals

Om te ontspannen in een jonge, gezellige sfeer, moet u beslist eens langsgaan bij 102, een karaokebar vlakbij de ULB. U kunt er ook eten, tussen de voorgestelde 5.600 titels. De karaoke begint op donderdag om 21u en op vrijdag en op zaterdag om 22u. 

Voor wie nostalgisch is, of adept van het Franse lied, is Goupil le Fol het paradijs!

Avond Avond