Kopie moeder-dochter, een mode om over na te denken

Geschreven door BrusselsLife Team - 26 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Kopie moeder-dochter, een mode om over na te denken
Nog een mode die ons is overgewaaid uit de Verenigde Staten en die Europa best had kunnen missen. De mode die erin bestaat moeder en dochter op een totaal gelijkaardige manier te kleden, houdt inderdaad enkele niet-onbelangrijk gevaren in.

In België lijkt het concept trouwens niet echt van de grond te komen. De websites die in dit soort verkoop gespecialiseerd zijn, hebben nog niet echt een record gekend en winkels die enkel dat soort mode verkopen, bestaan er niet bij ons. Langs de andere kant hebben de Belgen, net als de Fransen trouwens, het idee wel aanvaard en meerdere merken stellen reeds enkele stukken voor, die identiek bestaan in volwassen en in kindermaten. Want uiteindelijk, dezelfde trui of baskets dragen als je dochter of je zoon, dat heeft wel iets. Men moet er alleen maar op letten, om een evenwicht te vinden en het niet constant te doen. Enkele merken pakken er momenteel extra mee uit zoals bijvoorbeeld "Comptoir des Cotonniers" of "Zadig et Voltaire". Andere merken die hun collectie enkel per catalogus verkopen, hebben enkele gelijkaardige modellen op de volwassen pagina's als op de kinderpagina's staan.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]