Luxe en wellust voor de Fashion rooms

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 14 dec. 2012, 17:34)
Luxe en wellust voor de Fashion rooms
De "Royal Windsor Hotel" van Brussel had het originele idee de decoratie van enkele van haar kamers aan bekende designers toe te vertrouwen.

De vier eerste designers die de look van een kamer in het hotel verzorgden, waren Gerald Watelet, Jean-Paul Knott, Marina Yee en Mademoiselle Lucien. Zes andere kunstenaars hebben ondertussen ook al het avontuur met veel verbeelding aanvaard. Nicolas Woit stelt ons een kamer voor in warme kleuren en met luxueuze voorwerpen, Pascal Kervan heeft een kamer zeer modern en symmetrisch ingericht, de kamer van Haider Ackermann is dan weer in zijn zeer persoonlijke eclectische stijl, Kaat Tilley heeft gekozen voor een feërieke bruidskamer, Romy Smits neemt ons mee naar de tijd van de Renaissance en Nina Meerts dompelt de reiziger onder in een fris bad. De directie blijft heel discreet wat betreft de keuze van de twee laatste kamers maar men mag er nu al zeker van zijn dat de laatste twee kunstenaars de kamer met smaak en inventiviteit zullen decoreren...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]