Nafissatou Thiam uitgenodigd op Memorial Van Damme

Individuelesporten
Geschreven door Chauchau - 15 aug. 2016, 00:00 (Bijwerken: 16 aug. 2016, 11:18)
Nafissatou Thiam uitgenodigd op Memorial Van Damme
De 21-jarige Naamse Nafissatou Thiam is een van de sterren van de Olympische Spelen. Het programma van de Memorial Van Damme werd aangepast om plaats te maken voor haar.

Zelfs als je geen fan bent van sport in het algemeen, kan het uitzonderlijke parcours dat Nafissatou Thiam tijdens de zeer moeilijke zevenkamp heeft afgelegd je niet onberoerd hebben gelaten.

Nafi komt naar de Memorial Van Damme

Wie talrijke internationale atletieksterren in levende lijven wil zien, moet zich op 9 september naar het Koning Boudewijnstadion begeven voor een waar gala. Er zijn nog tickets beschikbaar, maar wacht niet te lang om deel te nemen aan dit grootse feest. Klik hier. Op het programma staat uiteraard geen zevenkamp gepland – daarvoor zouden we meerdere dagen nodig hebben. Maar gezien de uitzonderlijke prestatie van Nafissatou Thiam in Rio, hebben we voor haar een ontmoeting met haar Belgische fans geregeld. De organisatoren hebben daarom een wedstrijd hoogspringen op poten gezet, haar topdiscipline. Het uitgelezen moment dus om haar te bedanken voor het prachtige cadeau dat ze ons land geschonken heeft.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]