Onze selectie vintage series!

Geschreven door - 19 dec. 2012, 00:00 (Bijwerken: 05 feb. 2013, 16:22)
Onze selectie vintage series!
Herinner je je de onbezorgde tijd waarin je elke namiddag in je zetel kon hangen om tv te kijken, een Fristi in de ene hand en een pannenkoek (door mama gebakken) in de andere om de ene serie na de andere te bekijken? Nu je het actieve leven bent ingestapt, bestaan je avonden eerder uit «ik ga boodschappen doen» en «ik moet nog iets afwerken voor het werk», of niet soms? Daarom stelt BrusselsLife je voor om vijf minuutjes te gaan zitten en te kijken naar series uit de fantasiewereld, ook wel je kindertijd genoemd.

Dawson

Hij heeft een hele generatie vermaakt met zijn geklungel, zijn utopische theorieën en zijn pseudo-existentiële overbodige vragen. Ja hoor, ik heb het over Dawson, de held waar niemand van hield, zelfs Joey niet!

 

The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air was de drijvende kracht achter de sexy Will die bijna niemand onberoerd liet. Maar hij is niet de enige reden om deze mythische serie opnieuw te bekijken! We houden van de fluo looks die pijn doen aan de ogen, de debiele humor en Carlton.

That’s 70’s Show

Wat betreft vintage is er niets beter dan That 70’s Show! Laat je meenemen in deze draaikolk van olifantenpijpen, discomuziek en verboden middelen!

Beverly Hills

Brenda, Brandon, Kelly, Dylan… Zeggen deze namen je iets? Ja hoor, we hebben ook Beverly Hills in deze selectie opgenomen! Volledig voorbijgestreefd, voorspelbare scenario’s, slechte acteurs… Kortom, een goede Amerikaanse serie, de jaren 90 waardig!

 

 

Hélène et les garcons

In dezelfde stijl, maar in het Frans, zijn er Hélène en de jongens. Ik stel voor een dankbrief te sturen naar de maker Jean-François Porry die met een aantal andere flopseries zoals Les musclés, Premiers baisers en Les filles d’à côté en alle afgeleiden daarvan de cultuur van vele generaties gevoed heeft.

 

 

Xena : Warrior Princess

Om in schoonheid af te sluiten: een ode aan Xena: Warrior Princess! Xena is van niets bang en heeft tegen het hele universum gevochten zonder een pluim te verliezen. Ze verdient dus zeker een plaatsje in deze selectie!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]