Overnachten, buiten de gekende paadjes

Bezoeken & Ontdekkingen
Geschreven door BrusselsLife Team - 29 jan. 2006, 00:00 (Bijwerken: 04 apr. 2018, 15:36)
Overnachten, buiten de gekende paadjes
Voor de bezoeker die Brussel binnenvalt, is het een echte uitdaging om een keuze te maken tussen de zowat 14000 hotelkamers die de stad biedt.

Reizigers die allergisch zijn aan de standaardomgeving van grote internationale ketens, wenden zich beter tot het « Noga Hôtel » (www.nogahotel.com) in het stadscentrum. De baas van deze twee sterren heeft de receptie en het salon ingericht volgens het thema van de oude marine, zonder te vergeten een erehaag in te wijden opgedragen aan de Belgische koningen. Nog steeds in de categorie van de drie sterren is er de Repos des Chasseurs die 11 kamers presenteert, die onmiddellijk op het Zoniënwoud uitkijken. Het is het enige onderkomen in Brussel die liefhebbers van de natuur zullen bekoren. Last but not least, is er het

Luxueus

Wie heft er als kind nooit van gedroomd te slapen in een boomhut ? In het majestueuze gebladerte van het park rond het Château de la Rocq, laten Les Cabanes de Marie deze droom uitkomen, met daarovenop kwaliteit en comfort! Een omgeving die uitnodigt tot dromen en luieren, een romantisch kader zoals een klein nest enkele meters boven de grond. De Grote Markt is een van de meest imposante en authentieke plaatsen van Brussel en om er ten volle van te genieten, biedt de suite René Magritte van het hotel Amigo u een onevenaarbaar zicht op een van de meest gerenommeerde plaatsen ter wereld. Op de afspraak ook een kwalitatieve dienstverlening. De Grand Place Suite van het Royal Windsor Hotel beschikt over een panoramisch zicht van 180° op de Grote Markt en het uitzicht op de daken van de stad is verbluffend! Mis dit uitzonderlijke spektakel niet in een prestigieuze suite die aan al uw verlangens zal tegemoetkomen. En als u het logement van uw wensen niet heeft gevonden, raadpleegal onze andere adressen van verblijfsmogelijkheden in Brussel...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]