Parksharing in Brussel, een innovatie van BePark!

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 20 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 24 jan. 2013, 14:58)
Parksharing in Brussel, een innovatie van BePark!
Geen zin in uren rondrijden om een parkeerplaats te zoeken? BePark heeft een website en een smartphone applicatie om dit probleem snel en efficiënt aan te pakken.

Wat is parksharing?

In de stad of om op het werk, een eigen parkeerplaats zou meer dan welkom zijn. En nu is dat mogelijk dankzij het concept parksharing via hetwelk particulieren en ondernemingen ongebruikte parkeerplaatsen kunnen huren.

Je surft naar Bepark.be en gaat er op zoek naar parkeerplaatsen die beschikbaar zijn in je buurt. Je kan de plaatsen reserveren volgens beschikbaarhid.

Deze methode heeft de verdienste dat beide partijen er voordeel aan hebben: voor de verhuurders brengt de parkeerplaats op als ze haar zelf niet gebruiken en de huurders hebben een niet al te dure, in de buurt gelegen parkeerplaats.

Hoe een parkeerplaats zoeken op BePark?

Op de website kan je na registratie een dichtbijgelegen parkeerplaats zoeken, nagaan wat de beschikbaarheid is en hoeveel ze kost. Op een smartphone ga je op dezelfde manier tewerk maar registreren is niet noodzakelijk en afhankelijk van je locatie worden je parkeerplaatsen in de buurt voorgesteld. Alles is mogelijk, op korte en op lange termijn!

Elke parkeerplaats heeft een code. Je belt het nummer van Bepark. Je geeft de code in en je plaats is gereserveerd! Betalen doe je met een storting of via domiciliëring.

Eenvoudig, origineel en zeker zijn de kernwoorden van dit project dat al de prijs van de stichting Altran heeft gewonnen. Aarzel niet langer en reserveer je plaats!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]