Picknick, het openbare terras

Geschreven door Frédéric Solvel - 09 jun. 2021, 00:00 (Bijwerken: 09 jun. 2021, 12:01)
Picknick, het openbare terras
U bent op zoek naar eenvoud, u wilt terugkeren naar herinneringen uit uw kindertijd, u heeft zin in iets anders: Probeer eens een picknick! Brussel is een van de groenste Europese hoofdsteden, er zijn dus vele mogelijkheden...

Ons hart smelt voor het verkeersvrije Ter Kamerenbos, het Zoniënwoud en zijn geheimen, het Park van Laken in de schaduw van het Atomium en de Abdij Ter Kameren met haar tuin en hoogteverschillen. Het Koninklijk Park en de Cinquantenaire zijn ideaal voor een picknick ’s middags: steeds gezelliger dan eten in een onpersoonlijke kantine of op bureau. Kies een boom uit, baken een stuk gazon af, spreid uw picknickdeken en geniet van uw lunch.

Gebruiksaanwijzing

U heeft een grote keuze aan gerechten om uw bord mee te vullen : gemengde salades, belegde broodjes,… Neem voldoende drank mee en bewaar uw dranken in een koelbox, vooral als de zon zich van haar beste kant laat zien. Voor een milieuvriendelijke picknick gebruikt u plastieken, herbruikbare borden in de plaats van traditionele kartonnen. Na het eten kunnen uw kinderen kruiwagentje spelen, frisbeeën, een watergevecht houden,… Frédéric Solvel

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]