Privéthermen

Thermale baden & Spa
Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 29 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 19 jun. 2019, 10:57)
Privéthermen
De kuurgasten, weinig of niet gekleed aan het zwembad, raken je gevoelige snaren niet.

De kuurgasten, weinig of niet gekleed aan het zwembad, raken je gevoelige snaren niet. Wekt het idee van met zijn tweeën of in groep te genieten op een plaats die helemaal is gewijd aan welzijn, je nieuwsgierigheid op? Je bent aan het juiste adres!

Voor een romantisch moment, voor een avondje onder vriendinnen of gewoon om even tot rust te komen, hoog tijd dat je eens privéthermen uitprobeert! Het principe? Een ruimte waar alleen jij meester aan boord bent. Geen buren, geen blikken, niemand die oordeelt! Ter beschikking: sauna, hammam, jacuzzi, zwembad en soms behandelingen en massages.

Adresboek

BrusselsLife selecteerde uit de les vele adressen zijn lievelingetjes. In het centrum van de stad, vlak bij kantoor of thuis, selecteerden we voor jou het centrum O Siam dat je tijdens een sauna- of hammambezoek meeneemt naar Bali.

In de onmiddellijke periferie, vlak bij Zaventem, heeft Oxygen House zijn intrek genomen in een luxueuze villa. Je vindt er de klassiekers met een sausje Feng Shui. In Melsbroek wordt de privésauna Lagoon uitgebaat door het team van Thermae Grimbergen. Kwaliteit verzekerd.

Aan de andere kant van Brussel, in Vilvoorde, kan je met een gerust hart Aqua Heaven binnenstappen. Er zijn acht super uitgeruste ruimtes met een verschillende sfeer voor jouw moment van ontspanning. Reis naar de tropen, het antieke Rome of romantiek onder een sterrenhemel, de keuze is er uitgebreid.

Bij Lakonia in Antwerpen, dat wat verder is gelegen, vind je zwembaden waarin oases van welzijn liggen. Vincent Depreay

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Ô Siam

Ô Siam

207 Rue du Tilleul, 207 1140

Ontdek het plezier van rust in een welzijnsoase dankzij Ô Siam. Ô Siam neemt u mee naar de deuren van Azië en zijn heerlijkheden. Laat u meenemen... sluit uw ogen... en duik onder in de geuren van het Oosten.

Lees verder

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]