Evenementen buurten

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 22 mei 2008, 00:00 (Bijwerken: 04 apr. 2018, 15:48)
Evenementen buurten
Behalve op basis van de gemeentegrenzen is de Brusselse regio ook geografisch in te delen op basis van evenementen.

Rogier, de Grote Markt, Louiza en Europa zijn de centra van evenementen met honderden gasten. Zalen, verbindingen met de luchthaven en met het openbaar vervoer, accomodatie, ontspanning...

Rogier

In de buurt van Rogier vindt u een grote concentratie aan faciliteiten: een uitgebreid gamma zalen (van 300 tot meer dan 1.000 personen) en 2.300 hotelkamers. Dankzij de metro en het Noordstation is deze buurt heel gemakkelijk bereikbaar. Voor wie met de wagen komt, is hier voldoende parkeergelegenheid. Het complex Tour & Taxis ligt heel dicht in de buurt.

Grote Markt

Hier gaat de aantrekkingskracht voornamelijk uit van het plezierige karakter van deze buurt voor uw genodigden: shopping, casino, musea , theaters, het nachtleven,... Hier klopt het hart van de stad! Heel praktisch: een goed hotelaanbod in combinatie met een uitgebreide congresinfrastructuur.

Louiza

De beste keuze voor evenementen van gemiddelde grootte in een kwalitatieve omgeving, is Louiza! De vijfsterrenhotels in de buurt beantwoorden aan de hoge eisen die aan seminaries en andere festiviteiten worden gesteld. Uw gasten zullen kunnen rustig kunnen genieten van de chique straten in de bovenstad. U kunt hen ontvangen in de pakboot Flagey of in het Management Centre Europe.

Europa

Als u uw kleine of middelgrote evenement wilt verbinden met de Europese instellingen, dan bent u meer dan welkom in de Europese wijk.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]