Relooking :: Gebruiksaanwijzing

Schoonheid & Welzijn
Geschreven door Baudouin Van Humbeeck - (Bijwerken: 17 nov. 2022, 14:19)
Relooking :: Gebruiksaanwijzing
Zich goed voelen. We hebben er allemaal wel eens behoefte aan van look te veranderen.

On a tous voulu se transformer en cygne dans notre vie. Passer d’un style boyish à un look cottage princess. Si cette transformation tant désirée peut...

Bij de kapper binnen te stappen om de haren te laten kortwieken, een boljurk te kopen of een trendy broek die helemaal niet past, de haren te verven omdat de eerste grijze haren verschijnen. Beslis dan niet impulsief, maar win het advies in van een expert.

De relooking specialisten steken zowat overal de kop op, en vooral op internet. Advies om uw look te optimaliseren in functie van uw profiel, sport op maat, coaching, psychologische bijstand om beter over te komen,... Er zijn tal van mogelijkheden. Aan u om uit te zoeken dewelke u kiest vooraleer de stap te zetten.

Het inwendige optimaliseren om uitwendig te schitteren

Soms volstaat een nieuwe garderobe of een nieuw kapsel niet om zich beter in zijn vel t voelen en volop te stralen. Sommige gewichten zijn te zwaar om tijdens te kunnen verdwijnen met make-up of een nieuw kleurenpalet.

Goede raad

Het advies van een coach kan heel nuttig zijn om ballast overboord te gooien en een inwendige harmonie te bekomen. Een coach kan u leren de mechanismes te beheersen die uw dagelijkse leven vervuilen. Of u nu een tekort heeft aan vertrouwen in uzelf, aan optimisme of als u zich gewoon niet durft te uiten, de coach kan u helpen in enkele sessies. Dwangneuroses (obsessive compulsive disorders, OCD), depressies, problemen met gewichtsverlies,... u kunt ermee terecht bij een coach.

Het moeilijkste is achter de rug...

De coach staat aan uw zij, hij helpt u uw verlangen naar perfectie om te zetten in een ander begrip: het aanvaarden van uzelf met uw kwaliteiten en tekortkomingen. Eens dit achter de rug is, is de rest enkel nog een formaliteit. Het lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan waarom persoonlijke coaching nuttig kan zijn. U zal vrede met uzelf kunnen nemen en nieuwe, onbekende wegen ontdekken. De coaching kan plaatsvinden in groep of indien nodig ook met uw familie.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]