TOP
Advertisement

Relooking :: Gebruiksaanwijzing

Baudouin Van Humbeeck.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 26 Jul 2019, 15:07

Zich goed voelen. We hebben er allemaal wel eens behoefte aan van look te veranderen.

Bij de kapper binnen te stappen om de haren te laten kortwieken, een boljurk te kopen of een trendy broek die helemaal niet past, de haren te verven omdat de eerste grijze haren verschijnen. Beslis dan niet impulsief, maar win het advies in van een expert.

De relooking specialisten steken zowat overal de kop op, en vooral op internet. Advies om uw look te optimaliseren in functie van uw profiel, sport op maat, coaching, psychologische bijstand om beter over te komen,... Er zijn tal van mogelijkheden. Aan u om uit te zoeken dewelke u kiest vooraleer de stap te zetten.

Het inwendige optimaliseren om uitwendig te schitteren

Soms volstaat een nieuwe garderobe of een nieuw kapsel niet om zich beter in zijn vel t voelen en volop te stralen. Sommige gewichten zijn te zwaar om tijdens te kunnen verdwijnen met make-up of een nieuw kleurenpalet.

Goede raad

Het advies van een coach kan heel nuttig zijn om ballast overboord te gooien en een inwendige harmonie te bekomen. Een coach kan u leren de mechanismes te beheersen die uw dagelijkse leven vervuilen. Of u nu een tekort heeft aan vertrouwen in uzelf, aan optimisme of als u zich gewoon niet durft te uiten, de coach kan u helpen in enkele sessies. Dwangneuroses (obsessive compulsive disorders, OCD), depressies, problemen met gewichtsverlies,... u kunt ermee terecht bij een coach.

Het moeilijkste is achter de rug...

De coach staat aan uw zij, hij helpt u uw verlangen naar perfectie om te zetten in een ander begrip: het aanvaarden van uzelf met uw kwaliteiten en tekortkomingen. Eens dit achter de rug is, is de rest enkel nog een formaliteit. Het lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan waarom persoonlijke coaching nuttig kan zijn. U zal vrede met uzelf kunnen nemen en nieuwe, onbekende wegen ontdekken. De coaching kan plaatsvinden in groep of indien nodig ook met uw familie.

Schoonheid & Welzijn Schoonheidsinstituut