Een weekend aan de Belgische kust

Geschreven door BrusselsLife Team - 25 okt. 2005, 00:00 (Bijwerken: 03 apr. 2013, 14:08)
Een weekend aan de Belgische kust
De 14 Belgische badsteden hebben elk hun toeristische attracties.

Knokke, is gekend voor zijn natuurreservaat, het genoemd Zwin. Met 110 vogelsoorten, doet dit reservaat dienst als een van de laatst overblijvende beschermde natuursites aan de kust. Ook niet te missen, de Vlindertuin, die meer dan 300 levende vlindersoorten herbergt in een serre.

Meer artificieel en minder natuurlijk, de Lippenslaanzal de shoppingliefhebbers die verzot zijn op luxe verblijden. Er zijn meer dan 1500 exclusieve boetieks, allemaal gegroepeerd in een straal van enkele kilometers.

Ouders die een dagje wensen door te brengen met de kinderen (en ook voor de kinderen zelf!) die kunnen zich begeven naar In de speelse Vélodroom in Blankenberge, is het mogelijk om op een ovaal circuit een hele serie erg vreemde fietsen uit te proberen.

In de nabijheid van De Panne, is er het pretpark Plopsaland voor de allerkleinsten. De talrijke attracties laten aan de kindjes toe om brandweerman te spelen, een safari te maken of de boerderij van Big & Betsy te bezoeken.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]