Verplaats u met de mototaxi in Brussel

Geschreven door BrusselsLife Team - 27 mrt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 12 apr. 2019, 12:45)
Verplaats u met de mototaxi in Brussel
Sinds 20 maart 2012 is er in Brussel een nieuwe manier van verplaatsing beschikbaar: de mototaxi !

Het concept wordt al twee jaar uitgetest met dertien moto's. De mototaxi is er voornamelijk voor mensen die zich snel willen verplaatsen in het moeilijke verkeer in de hoofdstad.

Geniet van het mooie weer om de straten van de hoofdstad te doorkruisen met de haren in de wind. U bent in de buurt van Merode en u wilt zo snel mogelijk naar Flagey? Helaas is het 8 uur 's morgens en is de ganse hoofdstad vergeven van het verkeer. Doe een beroep op één van de zeven uitbaters van de Brusselse mototaxi's. Uw chauffeur beweegt zich in het verkeer om u snel op uw bestemming te brengen. U kunt ook een voorbijrijdende mototaxi roepen.

Rijden met een mototaxi vergt specifieke vaardigheden. Er zijn strikte veiligheidsregels en regels met betrekking tot de uitrusting (helm, handschoenen, enz.).

Hoeveel zal het traject met de mototaxi u kosten? De uitbaters zelf leggen de prijzen vast. Hun enige verplichting is dat ze een wettelijk tarief of een tarief hoger dan dat van klassieke taxi's vragen om deloyale concurrentie te vermijden. Het nieuwe concept wil een alternatief bieden.

Contacteer één van de zeven erkende bedrijven en test het concept uit!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]