Vintage Nightlife

Geschreven door - 27 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 29 apr. 2019, 14:18)
Vintage Nightlife
Dansen op swingende ritmes, je bolletjeskleed en derby's aantrekken...

to dance the night away to rock n’ roll or swapping them for bell-bottoms and a t-shirt with disco glitter ...

Om de hele nacht door te rocken of een broek met olifantenpijpen en een T-shirt met discopailletten dragen... Zegt het je iets? Terug in de tijd voor een nacht, dat is wat we je hier voorstellen !

Restaurants

Le Balmoral

Afspraak op het Brugmannplein, want daar neemt Le Balmoral je mee in een sixties Hollywoodsfeer. Zetels in turquoise en roze skai, geëmailleerde platen tegen de muren, milkbar, pin-up. Alles hier doet de Amerikaan in jou ontwaken, zelfs de kaart! Hamburgers, spareribs, cheesecake... Alles in een aangename, warme sfeer.

De bars

Madame Moustache

Het neo-cabaret Madame Moustache en zijn freakshow, gelegen aan het Sint-Katelijneplein, verwelkomt je met open armen! Tussen burlesque en kermisfeest, deze oude salsabar heeft al snel een plaatsje veroverd bij de retroliefhebbers. In eerste instantie omwille van het kader: de westerncaravan waarin de DJ speelt, grootmoeders sofa, roze tegels, schoppenaas op de bar,... Ook met haar muziekprogramma heeft de dame vintageliefhebbers aangetrokken: elke avond baadt in een andere sfeer, dus ben je eerder voor rock, de jaren 80 of funk, er zit zeker een avond naar jouw smaak tussen!

De avonden

God save the 90's

Volgens de organisatoren is dit de grootste BOUM van de nacht en gezien de opgewondenheid die deze avond teweegbrengen, hebben we er geen probleem mee hen te geloven! Nostalgisch naar baskets, bandana’s, walkman... en andere heerlijkheden uit de jaren 90? Je wordt hier overstelpt en je zult niet anders kunnen dan luid zingen « God save the 90s ! » Gloria Rojas Galvez

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]