Waar wil hipsters eten in Brussel?

Geschreven door Victor Lepoutre - 02 apr. 2017, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:48)
Waar wil hipsters eten in Brussel?
Checked shirts, three-day beards and serious glasses - there are more and more hipsters in Brussels... But where do they go to eat? Here are capital's top five trendy places to eat lunch or supper.

De hispter is per definitie een anti-confirmist... hij hecht echter groot belang aan zijn image en aan zijn voeding. De Brusselse eetgelegenheden die hen interesseren, zijn dus zeker van goede kwaliteit en serveren gezond voedsel. Er is iets voor elke smaak; veggie, brunch, Brussels en voor fijnproevers Dit zijn de 5 meest aantrekkelijke plekken van de hoofdstad. 

Voor een goede lunch of een goed diner in Brussel 

Tussen street food en healthy food, bij Ami, Xavier biedt u een fijnproeverslunch, gezond en vers. Je kunt er malse burgers eten, smakelijke sandwiches, originele tosti's, soepen, salades vol kleur en samengestelde gerechten. Vlakbij Flagey, ideaal voor een zonnige lunch. 

La Boule d'or te Saint-gilles biedt een grote hoeveelheid Brusselse en Belgische gerechten (o.a. Vlaamse karbonade en Luikse balletjes) met natuurlijk een grote keuze aan bieren uit het vat. Dat alles in een authentieke sfeer. 

Een gestoffeerde sfeer, industriële decoraties en ruime porties, welkom bij Skievelat, ideaal om te gaan dineren op vrijdagavond. Een authentieke keuken en betaalbare prijzen, bij la Gueuze raadt men u Amerikaanse frites en gehaktballetjes aan.  

Voor de dag na een moeilijke avond

Borrelende buik en hoofdpijn? Een zondagsklassieker na een zaterdagavond waar het rijkelijk vloeide... Geen zorgen, richting Yeti in het centrum!  Onbetwist de beste plek voor een zoete of hartige lunch op basis van pancakes, yochurt, granola en fruitsalalde. Een simpel, maar overdadig menu om u weer alle energie te geven die u nodig heeft. 

Om van de zon te profiteren 

Gesitueerd in het centrum van het Brusselse hipsterland, is Bar du Matin rap een plek geworden voor mensen met een cool attitude. Goed bier, vele concerten en DJ's en als het mooi weer is, kun je op het terras hangen.  

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]