Zes adressen voor nachtuilen

Geschreven door BrusselsLife Team - 19 jun. 2005, 00:00 (Bijwerken: 12 jul. 2013, 08:40)
Zes adressen voor nachtuilen
Een brood of verse croissants kopen, postzegels kopen of een pakje posten, een pakje frieten kopen, zich dringend zijn tanden laten verzorgen, een krant kopen...

Een krant of verse croissants kopen. Bakkerij « Le Vatel », gelegen op het Jourdanplein te Etterbeek (tegenover het fritkot Antoine). Langs het atelier binnengaan, rechts in het begin van de Generaal Lemanlaan. Opgelet, men moet soms in de rij staan, als is het vier uur 's morgens...

Postzegels kopen of een pakje posten Het postkantoor, gelegen in de Fonsnylaan, op enkele meters rechts van het Zuidstation is tot 22 uur open op zaterdag en van 11 tot 19 uur op zondag.

Een pakje frieten kopen Zij die zin hebben in frieten na een hele nacht te zijn uitgegaan, gelegen aan het begin van de Parklaan, rechts, op 20 meter van de Barrière van Sint-Gillis.

Zich dringend zijn tanden laten verzorgen De enige tandarts waar u 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht kan, bevindt zich in het tandartsenkabinet "Meiser", op het Meiserplein nr 1, 1030 Brussel, tegenover de tramhalte.

Een steak tartare eten De Belgische en Franse keuken van de Frederiksborg is de hele dag en de hele nacht open. Broustinlaan, 1083 Brussel (Ganshoren). Tegenover de Basiliek van Koekelberg. Ander adres: de « Rendez-vous des artistes », Dejonckerstraat 24, 1060 Brussel, een straat parallel aan de Louizalaan.

Een krant kopen De nachtwinkel, gelegen in de Boterstraat, rechts in de richting van de Beurs en komende van de Grote Markt verkoopt Belgische en buitenlandse kranten tot in de vroege uurtjes.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]