TOP

Zes adressen voor nachtuilen

BrusselsLife Team.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 12 Jul 2013, 08:07

Een brood of verse croissants kopen, postzegels kopen of een pakje posten, een pakje frieten kopen, zich dringend zijn tanden laten verzorgen, een krant kopen...

Een krant of verse croissants kopen. Bakkerij « Le Vatel », gelegen op het Jourdanplein te Etterbeek (tegenover het fritkot Antoine). Langs het atelier binnengaan, rechts in het begin van de Generaal Lemanlaan. Opgelet, men moet soms in de rij staan, als is het vier uur 's morgens...

Postzegels kopen of een pakje posten Het postkantoor, gelegen in de Fonsnylaan, op enkele meters rechts van het Zuidstation is tot 22 uur open op zaterdag en van 11 tot 19 uur op zondag.

Een pakje frieten kopen Zij die zin hebben in frieten na een hele nacht te zijn uitgegaan, gelegen aan het begin van de Parklaan, rechts, op 20 meter van de Barrière van Sint-Gillis.

Zich dringend zijn tanden laten verzorgen De enige tandarts waar u 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht kan, bevindt zich in het tandartsenkabinet "Meiser", op het Meiserplein nr 1, 1030 Brussel, tegenover de tramhalte.

Een steak tartare eten De Belgische en Franse keuken van de Frederiksborg is de hele dag en de hele nacht open. Broustinlaan, 1083 Brussel (Ganshoren). Tegenover de Basiliek van Koekelberg. Ander adres: de « Rendez-vous des artistes », Dejonckerstraat 24, 1060 Brussel, een straat parallel aan de Louizalaan.

Een krant kopen De nachtwinkel, gelegen in de Boterstraat, rechts in de richting van de Beurs en komende van de Grote Markt verkoopt Belgische en buitenlandse kranten tot in de vroege uurtjes.

Bar & Café Bars Bar & Café