TOP
Bar Velo

Bar Velo

Rue Paul Spaak, 15 , 15
1000 Bruxelles

Bar Vélo

Bar Velo legt eindelijk een brug tussen twee Belgische musts, fietsen en bier. Voortaan kan je in Brussel proeven van de beste bieren ter wereld terwijl je kijkt naar een koers of naar een etappe van een grote ronde.

Bar Velo, een etappe die je moet afleggen

Gedaan met heel het land te doorkruisen. Bij Bar Velo is er een plek die gewijd is aan wielrennen en de liefde voor de fiets en die toegankelijk is voor iedereen. Het thema en de inrichting staan uiteraard in het teken van de twee wielen en grote namen maar ook van alle fans wereldwijd die deze passie delen.

Beer Library

Bar Velo wordt een van de beste plekken in Brussel en België dankzij de kwaliteit van de bieren. De zaak werkt rechtstreeks samen met microbrasserieën. Bar Velo, gelegen aan Four Points van Sheraton Brussel, stelt alles in het werk om je dorst te lessen. Ze zijn er fier op hun «Beer Library», een muur vol bieren. Bieren uit de vier hoeken van de wereld. Als je hen wil helpen de collectie uit te breiden, dan kan dat op een eenvoudige manier. Breng een biertje uit je regio, vertel het verhaal achter het bier en je krijgt een fris biertje in ruil. «Met de grote bieren komen de grote verantwoordelijkheden». Dat is waarom je hier ook kan genieten van een hoogstaande keuken. Mini monster burgers, salades en nog andere gerechten maken je bezoek hier perfect en onvergetelijk.

Bike Challenge

Bar Velo zorgt ook voor een originele uitdaging met de Bike Challenge. Er is een fiets voor wie het record beklimmen van de Paul Spaakstraat wil breken. Voor elk gebroken record krijg je een lekker biertje.