TOP
Bio Factory

Bio Factory 100% ecologische schoorstenen voor uw nachten voor de openhaard

Website contact  Send message
Voor avondjes rond de open haard moet je goed uitgerust zijn! Maar één adres in Brussel : Bio Factory. In het hartje van de Madouwijk, ontvangen Monsieur Auzoux en zijn team u op afspraak in hun showroom om zo samen met u de beste keuze te maken in functie van uw verwachtingen!

Comfort

Want bij Bio Factory draait alles om de verwarming van uw woonst. Toch is dit merk speciaal: de open haarden werken op bio-ethanol. Excuseer? Bio-ethanol is alcohol van suikerbieten, een 100% natuurlijk product, dat zeer fijn gedistilleerd wordt. Hierbij komt noch geur of rook vrij. Bovendien is er geen leiding nodig voor de installatie! Op de website bestelt de klant een open haard naar keuze, die binnen de 7 dagen wordt geleverd. Daarna installeert hij de open haard zelf. Het is gepiept in 10 minuutjes.

Milieu

Monsieur Auzoux streeft ernaar met deze ecologische high tech producten een maximum aantal personen te bereiken. De milieuvriendelijke producten zijn overigens allemaal design. "Bio Factory: mooi, goed... en niet duur!"