TOP
Boucherie Carlos

Boucherie Carlos De specialist van gerijpt vlees en bereid "filet americain"

Website contact  Send message
De slagerij met de best gerijpte vleeswaren en gevulde ambachtelijke baguettes!

Geopend in 1969 door Carlos en zijn vrouw Lieve, is deze slagerij een familiebedrijf geworden met de betrokkenheid van hun zonen. De specialiteiten in de slagerij van Carlos zijn gerijpte maaltijden, waaronder Monbéarde, Salers, Charolais, Maine d'Anjou, Boeuf de Normandie, Rouge de RE 180125 002 Flandres, Rubia Gallega, Angus, ...

De gerijpte vleesproducten zijn gemaakt zoals het zou moeten zijn om een ​​product van hoge kwaliteit te krijgen. De slagerij van Carlos biedt ook melkgarnaal, "Pré-Salé" -lamsschotel, Duroc Olive-varkensvlees ... De hemel voor vleesliefhebbers!

Er zijn ook gevulde ambachtelijke baguettes. Een tip: probeer de specialiteit van het huis "Américain preparé".