TOP
Bar du Palace

Bar du Palace Belgitude in uw drankjes en in uw borden, in hartje centrum !

Website contact  Send message
Meer dan alleen een brasserie, de Palace is een plek waar men deelt. Op het menu? Lokale en duurzame producten die traditie vermengt met originaliteit

Een lokale keuken

Aan enkele passen van de Beurs in Brussel bevind zich deze brasserie 2.0, die lijkt op een moderne cafetaria. Op het menu vindt u heerlijke typisch Belgische gerechten die met ambacht zijn voorbereid. Bij Palace is de ethische kant van eten een heel belangerijk onderdeel. Dit restaurant heeft zo samenwerkingen met leveranciers en producenten uit Brussel en omheiningen. Het accent ligt op de kwaliteit, de seizoens gerichtheid, de duurzamheid en de afkomst.

 

Op zon- en feestdagen komen we brunchen met vrienden of familie, in een intieme en warme sfeer. Weinig meer ? Vegetarische alternatieven zijn ook beschikbaar om alle smaakpapillen te verrassen.

 

Als u de deuren van de Palace opent kunt u uit twee opties kiezen:

- Het bistro menu, waar u de grote klassiekers kunt vinden: garnaalkroketten, balletjes, volau-vent, blankette, enz.

- Het gastronomische menu, die wat verfijnder en bedacht is. Zelfs na een voor en hoofdgerecht is het onmogelijk om niet te zwichten voor een citroen meringue taartje met de coulis…

 

Een keer per maand organiseert de Brasserie Palace een speciaal driegangen menu met een film combo.

 

Een kwalitatieve bar

De hele dag door kunt u ambachtelijke Belgische bieren beproeven, evenals ethische koffie, Franse biologische wijnen en heerlijke cocktails. Hier wordt er bewust genoten, omdat alles is doordacht om de ecologische afdruk te verminderen.

 

Onder de partner merken onthouden wij Wine Not, de Brasserie de la Senne, de Brussels Beer Project, de Brasserie de la Cambre, de Brasserie Lefevre, de Brasserie The Musketeers, De Ranke, Lupulus, Or Coffee, enz. Een en al duurzame en inspirerende projecten !

 

Een polyvalente ruimte

U verveelt u nooit bij de Brasserie Palace. ’S Middags worden er gezelschapsspelletjes beschikbaar gezet voor de klanten (een ideale activiteit voor een regenachtige middag!). Voor de meer studieuze mensen is er altijd een rustige hoek, perfect voor het leren of relaxeren, met een heerlijke koffie latte in de handen. En op zondagavonden zijn het de jazzfans die worden geëerd met jazzconcerten !

 

Om altijd op de hoogte te zijn, kunt u de Brasserie terugvinden op social media : Hun Facebook pagina (hieronder) en hun Instagram pagina.