TOP
La Maison Degand Bruxelles

La Maison Degand Bruxelles De Brusselse tempel met elegante kostuums en verfijning

Website contact  Send message
Welkom in het prestigieuze Maison Degand, Brusselse tempel van goed gekleed zijn en elegantie, waar passie en ambachtskennis elkaar versterken.

Deze meesterkleermaker is gesitueerd op de prestigieuze Louizalaan in Brussel, een adres waar je als liefhebber van elegante en onberispelijk gesneden kostuums niet omheen kunt. U vindt er kwaliteit en tips, wat het etablissement al bijna 40 jaar gerenommeerd maakt.
 

Hier wordt een man welkom geheten, ontvangen en er wordt naar hem geluisterd om uit de vele collecties de outfit samen te stellen, die hem laat stralen van elegantie en raffinement. Het echtpaar Degand staat bekend als een van de meest prestigieuze kleermakers van Brussel. Zij ontvangen sinds 1983 de meest veeleisende klanten en presenteren hen ambachtelijke merken en producten die met geduld, respect en talent zijn gefabriceerd. Maison Degand is verdeeld in drie ruimtes, aangepast aan de sfeer en de zeer specifieke behoeftes, om zo de klant te helpen de outfit te vinden die het best overeenkomt met zijn eisen en zijn budget.
 

Be Casual Chic, een toegankelijke garderobe voor business en weekend.

Op de begane grond biedt Maison Degand u een dynamische selectie van kwaliteitsconfectie. Men vindt er kostuums, blazers, pantalons, breigoed en overhemden in een ideale stijl, vervaardigd door de Italiaanse of Angelsaxische industrie. Deze outfits, die vaak voor betaalbare prijzen worden verkocht, zijn ideaal voor businessmeetings en elegante evenementen in het weekeinde.
 

Be Luxury, voor een hoge verleidingscoëfficient

Verdeeld over de salons Belle Epoque op de eerste verdieping en de begane grond, staat Be Luxury volgens Maison Degand voor luxe. Hier vindt u sportjasjes, maar ook truien van kasjmier en geklede blazers van de grootste Italiaanse en Angelsaxische merken zoals Brioni, Kilton en Santandrea in de beste stofkwaliteit, met handmatige afwerking en van perfecte snit. Bespoke, ontdek het privilege van maatkleding Tenslotte is er Bespoke, dit staat voor het privilege van kleding die bij Degand op maat wordt gemaakt. Voor optimaal comfort en elegantie, treedt de meesterkleermaker in dialoog met u om alle details van uw wensen te leren kennen. Dan wordt het gewenste item in het Maison met de hand genaaid, voor een onberispelijke kwaliteit en een persoonlijke pasvorm.

Contact & Location

Avenue Louise, 415 - 1050 Ixelles
Get direction http://www.degand.be

Categories

Opening Hours

Today (Thursday)

Monday 10:00 - 19:00
Tuesday 10:00 - 19:00
Wednesday 10:00 - 19:00
Thursday 10:00 - 19:00
Friday 10:00 - 19:00
Saturday 10:00 - 19:00

Nabije adressen