TOP
Advertisement
Dialogue Languages Visé

Dialogue Languages Visé DialoguE Languages Visé

Website contact  Send message
Door taallessen te volgen bij DialoguE leert u snel een andere taal. Lessen op maat, een aangename sfeer, bekwame lesgevers, dat is wat de taalschool DialoguE u te bieden heeft.

DialoguE ontwikkelt voor u lessen op maat in een familiale sfeer. U leert de taal in kleine groepjes. Zo evolueert u snel. Of u nu wilt werken in het buitenland, met klanten uit de hele wereld, een reis wilt maken, een sabbatjaar wilt nemen, tweetalig, vertaler of tolk wilt worden... DialoguE leert u op de beste manier talen aan. Voor u en met u bereiken we de bij aanvang vastgelegde doelstellingen, zowel professioneel als persoonlijk en cultureel. U zult gemakkelijk een dialoog kunnen aangaan in gelijk welke omstandigheid.

De DialoguE spoedcursussen

Kiezen voor de spoedcursussen van DialoguE, dat is kiezen voor gegarandeerd snel en correct een taal leren. U krijgt vertrouwen in uzelf, u voelt zich op uw gemak en u kunt zichzelf uitdrukken. Tijdens de spoedcursussen spreekt u intensief om fouten te vermijden en om ontspannen en op een natuurlijke manier te spreken.

DialoguE, vooruitgang verzekerd

Dankzij de volledig gepersonaliseerde lessen met coaches, de niet-schoolse sfeer en een volledig taalbad van 's morgens tot 's avonds, bent u zeker van de vooruitgang. DialoguE garandeert u dat u snel en efficiënt zult leren de barrières van een vreemde taal gemakkelijk en rustig te negeren! DialoguE Languages, dat is ook Duits leren in Constance, Engels in Hastings of Tampa (Florida), Spaans in Barcelona, Frans in de Ardennen of in Bretagne, Italiaans in Todi en Nederlands in Brussel.