TOP
Dream Your Life

Dream Your Life Een warme school om zich voor te bereiden op de centrale jury

Website contact  Send message
Dream Your Life, dat is een school die anders is dan de andere! Al meer dan 20 jaar maakt deze kleine structuur met een warme en familiale sfeer de leerlingen vertrouwd met studeren en zelfvertrouwen. En ze helpt hen te slagen voor de examencommissie of de jury voor de 2e en 3e graad.

Dream Your Life, de ideale voorbereiding voor de examencommissie

Dream Your Life bestaat omdat het traditionele onderwijs niet voor iedereen geschikt is. Wie heeft afgehaakt op school of gedwongen wordt een diploma secundair onderwijs te behalen, de leerlingen die zich hier inschrijven hebben heel verschillende profielen en parcours afgelegd. Maar ze hebben allemaal één wens: slagen voor de examenjury zodat hun dromen kunnen uitkomen. Deze school op mensenmaat is gevestigd in Vorst en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ze probeert de leerlingen niet te vormen, maar ze luistert naar hen, ontwikkelt hun kritische geest en hun zelfvertrouwen. Het dol van Dream Your Life? Het potentieel van elk van hen benutten en hen de middelen geven om te slagen voor de examenjury, de jury voor de 2e graad (3e en 4e secundair) of voor de 3e graad (5e en 6e secundair of beroeps).

Dream Your Life, beschikbare docenten, openbloeiende leerlingen

De reacties van de leerlingen en hun ouders die je kan lezen op de website van Dream Your Life, spreken voor zich. Hier hebben de jongeren, ongeacht hun leeftijd, HET antwoord gevonden op hun verwachtingen... uiteraard dankzij de docenten. Ze luisteren naar hun leerlingen, zijn optimaal beschikbaar en handelen als echte coaches. Ze zijn universitair opgeleid en geven uiteraard heel wat kennis door aan de leerlingen. Maar ze steunen hen ook individueel, naargelang hun eigen moeilijkheden. Geïnteresseerd? Aarzel niet om Dream Your Life te contacteren voor een persoonlijke afspraak. De eerste week is gratis.